Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης για την εκλογή του στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ


Ο πρώην Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας εξελέγη στις πρόσφατες εκλογές στο Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας
Η ανάρτηση του κυρίου Καραμαλάκη

Συγχαίρω θερμά τον δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου για την εκλογή του ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ μετά και την επιτυχία του στις πρόσφατες εκλογές.
Νιώθω την ανάγκη επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πολυάριθμούς δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους της ελληνικής επικράτειας που με στήριξαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για τη νέα αυτοδιοίκητή περίοδο 2024-2028.
Άλλωστε με την συντριπτική πλειοψηφία των δημάρχων αλλά και δημοτικών συμβούλων είχαμε εξαιρετική συνεργασία σε πολλά θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης στα πλαίσια των καθηκόντων μου στην Ελληνική Αστυνομία.
Δεσμεύομαι ότι μέσα από την εκπροσώπηση μου στα θεσμικά κεντρικά όργανα της ΚΕΔΕ θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συμβάλλω σε μεταρρυθμίσεις οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών αλλά και την δημιουργία σύγχρονων και ισχυρών δήμων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια