Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Τί γίνεται με την Πανεπιστημιακή Αστυνομία''


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη
Καλησπέρα αγαπητό μπλόκο. Θέλω να σας ευχαριστώ για το βήμα που μου δίνετε να θέσω μερικούς από τους προβληματισμούς μου.

 Αρχικά θέλω να ρωτήσω τι γίνεται με το θέμα της πανεπιστημιακής αστυνομίας? 
Δεύτερον ερώτημα αφορά το πτυχίο και γιατί αυτό δεν αναγνωρίζεται βαθμολογικά όπως για παράδειγμα στην δικαστική η την δημοτική αστυνομία? 
Τρίτον αφού προσλήφθηκαμε για την πανεπιστημιακή γιατί μας απασχολεί όπου επιθυμούν οι αρμόδιοι χωρίς να έχουμε ερωτηθεί ? 
Και τέταρτον γιατί αλλάζουν οι διαταγές για θέσεις πτυχιούχων? Ευχαριστώ πολύ σε όλους τους συναδέλφους!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ Ειδικέ Φρουρέ,
εσύ ήθελες να μπεις στο δημόσιο και να ησυχάσεις και η κυβέρνηση ήθελε κάποιους για να κάνουν την βρώμικη δουλειά στα Πανεπιστήμια,συνεπώς μην διαμαρτύρεσαι,πλησιάζει και η μέρα πληρωμής αν μη τι άλλο.Όσον αφορά τα ερωτήματα που θέτεις έχω να πω πως το σχέδιο της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας έχει μπεί στον πάγο μέχρι νεωτέρας,πως το πτυχίο που έχεις δεν αναγνωρίζεται διότι δεν έχει καμία σχέση με το αντικέιμενο της εργαίας σου,πως στην Αστυνομία πας εκεί που σου λένε και κάνεις αυτό που σου ζητάνε γιατί διαφορετικά ας το κλείσουμε το μαγαζί και τέλος πως καμία ανάγκη δεν υπάρχει για Ειδικούς Φρουρούς με πτυχία πανεπιστημίου. Ευχαριστώ.