Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Οδηγός του ΟΑΣΘ εγκλώβισε πορτοφολά μέσα στο λεωφορείο - Τον εντόπισαν οι επιβάτες


Οι επιβάτες τσάκωσαν έναν πορτοφολά και ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 10 επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά και έκλεισε τις πόρτες.



Ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ παρατήρησαν οι Θεσσαλονικείς σταματημένο στη μέση του δρόμου επί της οδού Παπαναστασίου στη συμβολή με τη Μάρκου Μπότσαρη και πολλοί πίστεψαν πως θα έχει υποστεί κάποια βλάβη, ωστόσο η πραγματικότητα ήταν άλλη. Οι επιβάτες είχαν τσακώσει έναν πορτοφολά και ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 10 επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά και έκλεισε τις πόρτες.







Η Αστυνομία ενημερώθηκε σχετικά στις 16:25 και οι δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν στην προσαγωγή του άντρα.




Ο ΟΑΣΘ με ανακοίνωσή του υποστήριξε με τρόπο χιουμοριστικό:



Το λεωφορείο… έμεινε, λόγω κλέφτη!

Μποτιλιάρισμα επικρατεί αυτή την ώρα στην οδό Παπαναστασίου, στο ύψος της Μάρκου Μπότσαρη, λόγω ακινητοποιημένου λεωφορείου του ΟΑΣΘ.



Όχι, το αστικό δεν παρουσίασε βλάβη. Απλώς, μέσα σε αυτό, επιβάτες εντόπισαν πορτοφολά.

Ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 10 που εκτελεί το δρομολόγιο Χαριλάου – Ν.Σ. Σταθμός επέδειξε άψογα αντανακλαστικά, έκλεισε τις πόρτες εγκλωβίζοντας τον κλέφτη, ειδοποίησε την αστυνομία και περιμένει την άμεση δράση.

Οι καθυστερήσεις στα δρομολόγια δεν καταγράφονται πάντα λόγω βλαβών. Υπάρχουν, δυστυχώς, και οι πορτοφολάδες, που πιάνονται όμως στη φάκα από τους οδηγούς μας!

Πηγή: www.thetoc.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια