Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Η Γ Αλλαγή της Άμεσης Δράσης αντάμωσε και πάλι όπως κάθε χρόνο''


Η σχετική ανάρτηση
1 Μαρτίου 2024....Η Γ Αλλαγή της Άμεσης Δράσης αντάμωσε και πάλι όπως κάθε χρόνο!!!!Όλοι μαζί όπως κάθε φορά συνάδελφοι που έχουν αποστρατευτεί, που έχουν αλλάξει υπηρεσία, άλλοι που ήρθαν από μακριά μόνο για εμάς.....Μπόκος Παναγιώτης Ζαρίδας Γιάννης και Τσιουμας Σάκης!! 
Ευχαριστούμε πολύ την Επικεφαλής του θεματικού τομέα Προστασίας του Πολίτη Κυρία Ιωάννα Γκελεστάθη που μας τίμησε με την παρουσία της!!!! Τον Διευθυντή της Α Υποδιεύθυνσης και τον Αναπληρωτή Τμηματάρχη Κέντρου Επιχειρήσεων, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας και συγκεκριμένα τον Γενικό Γραμματέα κύριο Κωνσταντίνο Χυτα, τον Αντιπρόεδρο Νομικών θεμάτων κύριο Κυριακάκο Παναγιώτη, τον Οργανωτικό Γραμματέα κύριο Κοσμίδη Θεμιστοκλή και τον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κύριος Τζατζακη Γεώργιο, αλλά πάνω απ' όλα όλους τους συναδέλφους της Γ Αλλαγής!!!!!! 
Καλή αποστρατεία σε ένα φίλο τον Κωνσταντίνο Χόντο. Ιδιαίτερη μνεία στον Βάιο Σακκά τον βιρτουόζο του μπουζουκιού και στον Θανάση Γλυνό που μας ξεσήκώσε με τα τραγούδια του!!!!Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κύριο Βουλγαράκη Γιάννη που για μια ακόμη φορά μας φιλοξένησε στο καταπληκτικό εστιατόριο Lazaro 1971!!!

Καλή χρονιά, Υγεία σε όλους!!!










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια