Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ξυλοδαρμός αστυνομικού από νταήδες


Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων έπειτα από ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, μεταξύ ενός αστυνομικού εκτός υπηρεσίας και δύο ατόμων αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι Αλβανοί οι οποίοι επέβαιναν σε ένα μηχανάκι , για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, διαπληκτίστηκαν με έναν αστυνομικό και τον χτύπησαν. Κουβέντα στην κουβέντα, πιάστηκαν στα χέρια ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκαν όλοι στο ΑΤ Πατησίων.


Το περιστατικό όμως δεν τελείωσε εκεί. Εντός του τμήματος, βραδινές ώρες, προσήλθε και ο πατέρας ενός εκ των δύο Αλβανών και δημιουργήθηκε νέα ένταση.

Πληροφορίες της «Ζούγκλας» αναφέρουν πως έπεσε πολύ ξύλο…

Τελικά και οι τέσσερις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Ο δικαστικός λειτουργός άφησε ελεύθερο τον αστυνομικό και κράτησε τους τρεις Αλβανούς. Όμως επικαλέστηκαν έντονες ζαλάδες λόγω των χτυπημάτων , όπως ισχυρίστηκαν , και ζήτησαν να πάνε στο νοσοκομείο για εξέταση. Έτσι κι έγινε. Με συνοδεία αστυνομικών μεταφέρθηκαν σε νοσηλευτικό ίδρυμα που εφημέρευε. Τα πράγματα όμως δεν ηρέμησαν ούτε εκεί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως εντός του νοσοκομείου δημιουργήθηκε εκ νέου ένταση αφού άρχισαν να βρίζουν τους αστυνομικούς και να απειλούν το προσωπικό…


Πηγή: zougla.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια