Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Χάλκινος» ο Καραλής στο Παγκόσμιο της Γλασκώβης


Θρίαμβος για τον Εμμανουήλ Καραλή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Γλασκώβης, που πήρε το δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα μετά το χρυσό του Μίλτου Τεντόγλου.Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ, με καλύτερο άλμα στα 5,85 μέτρα, το οποίο πέρασε με την πρώτη του προσπάθεια.

Ο Καραλής δοκίμασε στη συνέχεια να περάσει τα 5,90μ και τα 5,95μ (που θα συνιστούσε πανελλήνιο ρεκόρ), χωρίς επιτυχία. Ο 24χρονος μπήκε στον αγώνα στα 5,50μ. και μετά την πρώτη άκυρη προσπάθεια του, τα άφησε για τα 5,65μ., τα οποία πέρασε στη δεύτερη του ευκαιρία, όπως συνέβη και στα 5,75μ. Ακολούθησε το μεγάλο άλμα στα 5,85μ., που του χάρισε μία θέση σε βάθρο Παγκοσμίου για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ στα 5,90μ. δεν τα κατάφερε στην πρώτη προσπάθεια, αφήνοντας τα για 5,95μ., όπου μέτρησε δύο άκυρες και ολοκλήρωσε.

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις υπερασπίστηκε στο φινάλε τον τίτλο του, περνώντας τα 5,95μ. και ανεβαίνοντας από την τρίτη στην πρώτη θέση, ρίχνοντας τον Σαμ Κέντρικς στη δεύτερη με 5,90μ. και στην τρίτη με την ίδια επίδοση τον Καραλή.


Πηγή: efsyn.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια