Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Ποιος ενδιαφέρεται για τους Αξιωματικούς (Υπαστυνόμοι Α&Β και Αστυνόμοι Β) του Ν. 3686/2008''


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη του Bloko.gr
Ποιος ενδιαφέρεται για τους Αξιωματικούς (Υπαστυνόμοι Α&Β και Αστυνόμοι Β) του Ν. 3686/2008;

Όλοι βιώνουμε με την Ανοχή της ΠΟΑΞΙΑ τον πόλεμο των Αξιωματικών της ΣΑΕΑ με καθημερινές υποτιμητικές διαταγές του τύπου [...οι Αξιωματικοί του Ν. 3686/2008] κάνεις όμως δεν μιλάει.

Στην ΠΟΑΞΙΑ όμως δεν άνοιξε μύτη και όχι μόνο αυτό με μηχανοραφιες ανέχτηκαν την αντισυνταγματικη διάταξη που ορίζει ότι οι Αστυνόμοι θα κάνουν Αξιωματικοί Υπηρεσίας μόνο αν είναι του Ν. 3686/2008
Το τελευταίο όμως είναι το κερασάκι στην τούρτα!
Έρχεται η ΠΟΑΞΙΑ και ζητά στις με έξοδα δημοσίου αποσπάσεις οι Αξιωματικοί της ΣΑΕΑ να εξομοιωθούν με τους Αξιωματικούς του Ν. 3686/2008

Προφανώς εκεί δεν έχουν πρόβλημα να εξομοιωθούν....

Τα καλά και τα συμφέροντα βέβαια.

Ξυπνήστε συνάδελφοι καί απαίτηστε τα δικαιώματα σας, οι Αξιωματικοί του Ν. 3686/2008 δικαιούνται ότι και οι υπόλοιποι Αξιωματικοί.
Άλλωστε οι Αξιωματικοί αυτής τής κατηγορίας είναι οι φυσιολογικη εξέλιξη των Υπαξιωματικών της ταλαιπωρίμενης Σχολής Αστυφυλάκων.
Η ελπίδα σταδιοδρομίας των νέων που δίνουν πανελλαδικές για να εισέλθουν στο σώμα.
Και αν η ΠΟΑΞΙΑ ή η ΠΟΑΣΥ δεν μας έχει ανάγκη το πρώτο βήμα ας είναι η διαγραφή μας!!

Το δεύτερο όπως έγινε καί στην Πυροσβεστική η Δημιουργία αυτόνομου δωματίου Αξιωματικών προερχόμενων από την σχολή Αστυφυλάκων.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΠΟΑΞΙΑ ήταν πάντα αδιάφορη έως και εχθρική στους Αξιωματικούς της συγκεκριμένης κατηγορίας. Υποστηρίζει σθεναρά μόνο τα συμφέροντα των ΣΑΕΑ και ΤΕΜΑ. ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΉ όλων των Ανθυπαστυνόμων και Αξιωματικών του Νόμου όπως υποτιμητικά μας αποκαλούν.Γνώμη μου είναι πως δεν υπάρχει ΚΑΝΈΝΑΣ ΛΌΓΟΣ παραμονής στο εν λόγω σωματείο.