Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λαγονήσι: Η σχέση του 32χρονου Ουκρανού με το Ρώσο και η φωτογραφία στο κινητό


Στις 24 Μαρτίου ένας 16χρονος περνούσε με ένα φίλο του από δρόμο στο Λαγονήσι όταν τους πλησίασε ένας άνδρας που μιλούσε ξένη γλώσσα και τον πυροβόλησε χωρίς αφορμή μία φορά στο πόδι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να παραμείνει για νοσηλεία επί τέσσερις ημέρες στο νοσομομείο.Οι αστυνομικοί στην έρευνα που έκαναν διαπίστωσαν ότι δράστης είναι ένας 32χρονος Ουκρανός ο οποίος εκτιμούν ότι έκανε τον σκοπό έξω από μεζονέτα στην οποία έμενε ένας 43χρονος Ρώσος με την οικογένειά του. Για τον Ρώσο διαπιστώθηκε ότι αποτελούσε μέλος συμμορίας με εκβιασμούς και ληστείες ενώ υπάρχει συσχετισμός με δολοφονία που έγινε στο Κίεβο το 2012.

Μάλιστα βρέθηκε φωτογραφία του στο κινητό τηλέφωνο ενός άνδρα που δολοφονήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στον Άνω Κορυδαλλό.

 Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι αυτό ίσως έγινε για δύο λόγους είτε γιατί τον είχε δει να τον παρακολουθεί είτε γιατί πίστευε ότι σχετίζεται με άλλη δολοφονία και τον είχε στο στόχαστρό του.

Σε ό,τι αφορά τον 32χρονο οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανώς διέφυγε στο εξωτερικό ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και μία 22χρονη από τον Ασπρόπυργο ιδιοκτησίας της οποίας ήταν το αυτοκίνητο που είχε ο δράστης εκείνο το βράδυ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια