Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: “Κυνηγητό” το βράδυ μεταξύ αγροτών και ΕΛΑΣ στον κόμβο αεροδρομίου (ΦΩΤΟ+VIDEO)


Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, αργά το βράδυ του Σαββάτου όταν αγρότες εμφανίστηκαν με τα τρακτέρ τους στο κόμβο Αεροδρομίου με την πρόθεση να προχωρήσουν στον αποκλεισμό του.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΧΛΑΤΛΗΣ


Αστραπιαία τα τρακτέρ κινήθηκαν από τον κόμβο της Θέρμης φτάνοντας μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”. Κάποια από τα μεγάλα μηχανήματα μάλιστα κινήθηκαν μέσα από δύσβατους αγροτικούς δρόμους.





Άμεσα στο σημείο έφτασαν κλούβες της ΕΛΑΣ με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όπως και περιπολικά της τροχαίας. Στο σημείο κατά πληροφορίες του ThessToday υπήρξαν διαπραγματεύσεις μεταξύ αγροτών και αξιωματικών της ΕΛΑΣ ωστόσο μετά από λίγο τα τρακτέρ αποχώρησαν για να επιστρέψουν στον κόμβο της Θέρμης.




“Θα μείνουμε στο μπλόκο για όσο χρειαστεί. Χθες βράδυ πιάσαμε στον ύπνο την αστυνομία φτάνοντας πολύ κοντά στο αεροδρόμιο. Στο χέρι μας είναι να το αποκλείσουμε αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας. Αυτό πρέπει να το καταλάβει η κυβέρνηση. Δε θα υποχωρήσουμε”. Αυτό επισημαίνουν μέσω του ThessToday εκπρόσωποι από το μπλόκο αγροτών Θέρμης.






Πηγή:  thesstoday.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια