Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Νοτιοανατολικής: Βράβευση του Νίκου ΚΟΡΟΜΗΛΑ και του Γιώργου ΤΣΑΠΑΡΑ από τον Όμιλο για την « UNESCO Πειραιώς & Νήσων»


Την Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας, ο Όμιλος για την «UNESCO Πειραιώς και Νήσων» πραγματοποίησε μεγάλη γιορτή πολιτισμού, στο πλαίσιο της οποίας βραβεύτηκαν για την κοινωνική προσφορά τους ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσής μας Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ και ο Ταμίας Γιώργος ΤΣΑΠΑΡΑΣ.

Σε μία συμβολική βραδιά, υψηλού κύρους, συμβολισμού, χαράς, στην οποία συμμετείχαν πολιτιστικοί φορείς, παραδοσιακά σύνολα και συγκροτήματα, η βράβευση των μελών μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Ένωσή μας, καθώς αναγνωρίζεται η διαχρονική προσήλωση στην εξωστρέφεια προς την κοινωνία.

Στη γιορτή ο Όμιλος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα υπό τη μουσική υπόκρουση παραδοσιακών τραγουδιών και χορών, μέσω των οποίων προβλήθηκαν ήθη και έθιμα από όλη τη Χώρα, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η παρουσίαση σαράντα (40) παραδοσιακών Βασιλόπιτων από διάφορες περιοχές.

Ευχαριστούμε θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου για την «UNESCO Πειραιώς και Νήσων» και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη ΜΑΡΩΝΙΤΗ και τον Διευθυντή Πολιτιστικής Κληρονομίας κ. Γιώργο ΤΣΟΥΚΑΛΗ για τις συγκεκριμένες βραβεύσεις.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων προσωπικοτήτων, τιμήθηκε ο επίτιμος Αρχηγός ε.α. κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ.

Δεσμευόμαστε πως θα παραμείνουμε πιστοί στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο.

 

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια