Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

To βαρύ παρελθόν του αστυνομικού που συνελήφθη από τις Εσωτερικές Υποθέσεις


Ο 24χρονος αστυνομικός συνελήφθη μαζί με έναν Αλβανό το απόγευμα του Σαββάτου από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία ξεκίνησε να τoν έρευνα για την εμπλοκή του σε διακίνηση ναρκωτικών και όπλων από τον περασμένο Νοέμβριο μετά από σχετική καταγγελία. Ενημερώθηκε η Δικαιοσύνη και διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν έχουν βάση όσα καταγγέλθηκαν.

Διαπιστώθηκε ότι ο αστυφύλακας και ο συνεργός του έκαναν κλοπές από σπίτια. Εμπλέκονται σε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις. Η τελευταία όμως ήταν η φαρμακερή. Εισέβαλαν σε σπίτι στο Κολωνάκι και κατά την έξοδo τα στελέχη των Εσωτερικών Υποθέσεων ακινητοποίησαν τον αστυνομικό και του πέρασαν χειροπέδες παρά το γεγονός ότι αντιστάθηκε σθεναρά. Πάνω του βρέθηκαν χρήματα, ένα τάμπλετ και μία βαλίτσα με αντικείμενα τα οποία είχε αφαιρέσει από το σπίτι.

Στο σπίτι του βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ένας ασύρματος, κουκούλα τύπου full faceν μικροποσότητα κάνναβης αλλά και αντικείμενα που μπορεί να είχαν αφαιρεθεί κατά τη διάρκεια κλοπών.

Στην κατοχή του συνεργού βρέθηκε ταυτότητα που εκδόθηκε σε περιοχή της Βοιωτίας και ερευνάται πως έφτασε στην κατοχή του. Στο σπίτι του εντοπίστηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας 25χρονος που φέρεται να έχει συμμετοχή σε μία από τις κλοπές

Το παρελθόν του αστυφύλακα

Τον περασμένο Οκτώβριο ένας τυπικός έλεγχος τον οδήγησε στα κρατητήρια. Ήταν σε ένα αυτοκίνητο με άλλα τρία άτομα και στην κατοχή τους βρέθηκαν ένας σουγιάς, μία κουκούλα και ένα πιστόλι.

Ο 23χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που έκαναν τον έλεγχο ότι του είχαν κλέψει το μηχανάκι πριν από μία ώρα και ζήτησε βοήθεια από τους άλλους τρεις νεαρούς για να το βρει, ωστόσο η κλοπή δεν είχε δηλωθεί σε καμμία αστυνομική υπηρεσία. Επίσης δήλωσε ότι δεν θυμόταν τον αριθμό κυκλοφορίας

Η έρευνα στο κινητό του τηλέφωνο αποκάλυψε φωτογραφίες με γυμνές γυναίκες και με τιμές παροχής ερωτικών υπηρεσιών, όπλα καθώς και ναρκωτικά και χρήματα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου και παράβαση καθήκοντος.

Σε βάρος εκκρεμούσε πειθαρχική δίωξη καθώς για απόταξη καθώς από το καλοκαίρι απουσίαζε αδικαιολογήτως από την υπηρεσία του.

Είχε καταγραφει σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να πυροβολεί στον αέρα από κάποιο βουνό της Αθήνας με τους φίλους του να τον καταγράφουν και να γελούν.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια