Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Tην παρέμβαση εισαγγελέα ζητά η Παναχαϊκή για να φύγει από το γήπεδο του Διαγόρα Ρόδου


Δυσάρεστα γεγονότα έλαβαν χώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης του Διαγόρα με την Παναχαϊκή στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Super League 2. Και αυτό διότι σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών των δυο ομάδων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το …φυτίλι μπήκε πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, όταν έξω από το γήπεδο σημειώθηκε ένταση μεταξύ των Πατρινών και ορισμένων νεαρών φίλων του Διαγόρα. Η συνέχεια δόθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης καθώς φαίνεται πως ορισμένοι οπαδοί των «κυανέρυθρων» πήγαν να ζητήσουν τον λόγο. Σημειώνεται ότι κινητοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία ενώ μέχρι και αυτή τη φορά υπάρχει ένταση.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλλει εγκλωβισμό παικτών της στα αποδυτήρια!

Ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«H ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλλει τον εγκλωβισμό των παικτών μας στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου, από εξαγριωμένο κόσμο, που αντιδρούν με αυτόν τον βίαιο τρόπο στη νίκη μας με σκορ 1-2.

Για την αντιμετώπιση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα από τον αρμόδιο παράγοντα της ΔΕΑΒ, ο οποίος, δυστυχώς, και άγνωστο γιατί, αρνείται να τον καλέσει, με αποτέλεσμα η αποστολή της ομάδας μας και οι οπαδοί μας να έχουν εγκλωβιστεί στο γήπεδο»!


Πηγή: rodiaki.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια