Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Tιμητικό για την ΕΛ.ΑΣ. το ενδεχόμενο υποψηφιότητας Καλλιακμάνη στις ευρωεκλογές


Τα τελευταία 24ωρα έχει γίνει γνωστό το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου με τη Νέα Δημοκρατία.

Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα και οι τελικές αποφάσεις θα αργήσουν ωστόσο  αν συμβεί αυτό θα είναι η πρώτη φορά που αστυνομικός θα είναι υποψήφιος σε ευρωψηφοδέλτιο.

Ο κύριος Καλλιακμάνης εκτός από την συνδικαλιστική του δράση που είναι πολύ έντονη με αγώνες για τα εργασιακά δικαιώματα και πολύπλευρη προσφορά στους συναδέλφους του, είναι ένα πρόσωπο το οποίο προέρχεται από την κοινωνία, γνωρίζει πολύ καλά όσα απασχολούν τους πολίτες και έχει άποψη εκτός από αστυνομικά και για ευρύτερα ζητήματα.

Πλούσια η κοινωνική, πολιτιστική και φιλανθρωπική του δράση καθώς και η προσέγγιση της κοινωνίας σε τέτοιο βαθμό που σίγουρα βοήθησε πολύ ώστε να πλησιάσουν οι πολίτες την αστυνομία και να αλλάξει η άποψη πολλών για τον Έλληνα αστυνομικό.

Ακόμη και το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του είναι τιμητικό για το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας στο οποίο υπηρετεί εδώ και 30 χρόνια.



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με συγχωρείτε που θα το πω αλλά θα το πω και παρακαλώ να το δημοσιεύσετε. Πολλοί πρώην αστυνομικοί με πρώτο τον κ. Κυριαζιδη πολλά χρόνια πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ ,έπειτα και πρώην αρχηγοί έγιναν βουλευτές και όλοι οι αστυνομικοί περιμέναμε να βοηθήσουν ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίες και ο μισθός μας, να θεσμοθετηθεί το επικίνδυνο της εργασίας; Τι έκαναν όλοι αυτοί για τους πρώην συναδέλφους τους ; Απολύτως τίποτα. Όλοι έγραφαν τότε ότι ήταν τιμή για το σώμα που μπήκαν στη βουλή πρώην ένστολη και εν προκειμένω αστυνομικοί. Εγώ θα διαφωνήσω καμία τιμή για εμάς απλά ντροπή που δεν πάλεψαν και δεν αγωνίστηκαν να αλλάξουν προς το καλύτερο τις συνθήκες εργασίες στο σώμα μας . Τώρα λοιπόν με την πιθανή υποψηφιότητα του κ. Καλλιακμανη στις ευρωβουλετικες εκλογές θα πω ,μπράβο του που με τις δημόσιες σχέσεις του τόσα χρόνια κατάφερε αυτό το πράγμα μεγάλη τιμή για τον ίδιο, για τους υπόλοιπους αστυνομικούς τίποτα το ιδιαίτερο και τίποτα δεν θα αλλάξει. Ένας αγανακτησμενος μάχιμος αστυνομικός
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν αντιπροσωπεύει τον μάχιμο αστυνομικο που κάθε μέρα δινει τη ζωή του στο πλευρό του πολίτη. Όλη μέρα στις εκπομπές.