Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγκίνηση για τον Γιώργο Καραϊβάζ στην εκδήλωση του SILVER ALERT



Το απόγευμα της Δευτέρας το Κοινωφελές μή Κερδοσκοπικό Σωματείο Υποστήριξης Ενηλίκων και Ηλικιωμένων Silver Alert πραγματοποίησε στην ΕΣΗΕΑ εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. 

Πραγματοποιήθηκε επίσης εκδήλωση μνήμης για τον Γιώργο Καραϊβάζ στο περιθώριο της οποίας βραβεύθηκαν δημοσιογράφοι.


Στη εκδήλωση παρέστη η Στάθα Αλεξανδροπούλου - Καραϊβάζ η οποία συγκινημένη αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο Γιώργο και έλαβε ένα πορτρέτο που φιλοτέχνησε η ζωγράφος Λιλίκα Αρνάκη το οποίο και παρέδωσε στον Β. Αντιπρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Γιώργο Γαβαλά ώστε να τοποθετηθεί στα γραφεία της Ένωσης.

Ο Πρόεδρος του Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης υπογράμμισε τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τον εντοπισμό των ανθρώπων που κυρίως για λόγους υγείας εξαφανίζονται ενώ μετά από ερώτηση της Δημοσιογράφου Μάγδας Τσέγκου που είχε αναλάβει τον συντονισμό της εκδήλωσης στάθηκε στην έλλειψη πόρων που θα έπρεπε να υπάρχουν ώστε να γίνει ευκολότερο το έργο του Σωματείου.

Ο ιδιωτικός ερευνητής και Πρέσβης Καλής Θέλησης του Silver Alert Γιώργος Τσούκαλης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη φιλία του με τον Γιώργο Καραϊβάζ και στην προσφορά του Σωματείου στο κοινωνικό σύνολο.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν μεταξύ άλλων ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης, ο απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και Πρόεδρος της ΙΡΑ Αθηνών Βλάσης Βαλατσός, ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ Χρήστος Ράμος, οι δημοσιογράφοι Βασίλης Λαμπρόπουλος, Πέτρος Καρσιώτης (κουμπάρος του Γιώργου Καραϊβάζ), Γιώργος Σόμπολος, Τασούλα Παπανικολάου, Λίνα Κεκέση, Αλέξανδρος Γύγος καθώς και οι συνεργάτες και πρωτίστως φίλοι του Γιώργου Μανώλης Ασαριώτης ο οποίος μίλησε για τους δεσμούς φιλίας με το Γιώργο και Σπύρος Λεβειδιώτης.


Mετά από πρόταση του Γιώργου Τσούκαλη αποφασίστηκε κάθε χρόνο την 9η Απριλίου - ημέρα που δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ- να γίνεται εκδήλωση υπό την αιγίδα του Silver Alert στην οποία θα απονέμονται σε δημοσιογράφους τα βραβεία Γιώργος Καραϊβάζ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια