Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι Τρικαλινοί διανομείς (Delivery) ενημερώθηκαν από την Τροχαία για θέματα οδικής ασφάλειας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Μία άκρως σημαντική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Μουσείο Τσιτσάνη.Όπως κατέγραψε το trikalaopinion.gr το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων και η Δημοτική Αστυνομία Τρικκαίων, με τη συνεργασία του Δήμου Τρικκαίων και του Επιμελητηρίου Τρικάλων διοργάνωσαν την εκδήλωση με τίτλο «Επάγγελμα Διανομέας: Ασφάλεια και υγεία κατά τη διανομή και μεταφορά προϊόντων και αντικειμένων με μοτοποδήλατα ή μοτοσικλέτες».

Η εκδήλωση αφορούσε στην εξειδικευμένη ενημέρωση των εργαζομένων ως διανομείς, σε θέματα οδικής συμπεριφοράς και ασφαλούς οδήγησης. Συντονιστής και ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Διοικητής Τροχαίας Κώστας Κωστακόπουλος

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τρικάλων Δημήτρης Μήτραινας , ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Αθανάσιος Καππάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων Γιάννης Αναγνώστου, η αντιπεριφερειαρχής Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, οι δήμαρχοι Τρικκαίων Νίκος Σακκάς και Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος, ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Τρίκκης π. Αλέξιος Κανίνας, ο αντιπρόεδρος Δ.Σ του Επιμελητηρίου Τρικάλων Χρήστος Ζαραμπούκας και πλήθος αστυνομικών και διανομέων.

   

    

                  

Πηγή: trikalaopinion.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια