Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πήραν τα όπλα οι ρομά στον Βόλο επειδή στράβωσε το προξενιό











Φόβος και τρόμος πάνω από τον οικισμό των ρομά στη Νέα Ιωνία Βόλου. Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν χθες το πρωί δύο άνδρες τσιγγάνοι 54, 48 και μία γυναίκα 31 ετών αφού τους ασκήθηκε δίωξη για παράνομη βία από κοινού κατά συρροή, απειλή από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση και παράβαση νόμου περί όπλων.



Σε αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα προχθές, άνδρες της Ασφάλειας Βόλου, της ΟΠΚΕ και της ομάδας ΔΙΑΣ τους συνέλαβαν μετά από μήνυση που κατέθεσε ένας 47χρονος, ο οποίος έπεσε θύμα προπηλακισμού και απειλών για τη ζωή του.



Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr οι τρεις ρομά τον επισκέφθηκαν και τον απείλησαν με τα όπλα, ενώ ένας εξ αυτών πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα, ώστε να του στείλει μήνυμα.

Φαίνεται ότι το επεισόδιο προκλήθηκε ύστερα από αποτυχημένο προξενιό εντός του οικισμού, με αποτέλεσμα ο 47χρονος -που δεν παρέστη λόγω φόβου χθες στα δικαστήρια- να διανυκτερεύει στο αυτοκίνητο του!

Η εισαγγελέας τόνισε ότι υπάρχουν και πράξεις που δεν περιλαμβάνονται στην αυτόφωρη διαδικασία και θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Στα δικαστήρια είχε μαζευτεί πλήθος ρομά για την υπεράσπιση των συγγενών τους. Οι δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι και θα απολογηθούν στις 16 Φεβρουαρίου.

Πηγή:










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια