Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Οι συνδικαλιστές να πανηγυρίζουν όταν κόβουν τις αποσπάσεις που γίνονται χωρίς την επιθυμία των συναδέλφων και όχι γι αυτές που τους αποφέρουν χρήματα!''


Ήρθε στις Υπηρεσίες συμπληρωματική διαταγή, ώστε να γνωστοποιηθούν στις διευθύνσεις στοιχεία προσωπικού που εκτελούν γραμματειακά καθήκοντα προς αντικατάσταση των αρχικώς προταθέντων να αποσπαστούν στη Τροχαία και σε άλλες Υπηρεσίες που χρειάζονται ενίσχυση.
Θα αφήσω ασχολίαστη την κατηγοριοποίηση των συναδέρφων σε μάχιμους ημιμάχιμους κτλ…
Διάβασα να γράφεται από κάποιον σύγχρονο “Παπαφλέσσα” ο οποίος άφησε τα ιμάτια του και θα βάλει την τελαμώνα, προτάσσοντας τα στήθη του….
Είχε επιλογή;
Όχι, εφόσον διατάχθηκε να πάει εκεί, αλλιώς θα είχε προσφερθεί από την αρχή. Παρόλα αυτά τον χειροκροτούν άλλοι συνάδελφοι. Εδώ να ενημερώσω για να μαθαίνουν και συνάδελφοι που υπηρετούν σε άλλες Διευθύνσεις της ΓΑΔΘ ότι, οι ανακριτικοί κυρίως Αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας έχουμε γίνει γυρολόγοι όλης της πόλης με συνεχείς αποσπάσεις προκειμένου να ενισχύσουμε τις Υπηρεσίες που έχουν έλλειψη σε ανακριτικούς. Δουλειά λοιπόν του συνδικαλισμού είναι να δίνει προτάσεις και λύσεις έτσι ώστε να μην διαταράσσεται η υπηρεσιακή καθημερινότητα των συναδέρφων.
Ανάμεσα σε μια μισή αλήθεια και ένα ολόκληρο ψέμα, ας προτιμήσουμε καμία φορά και τη σιωπή!!!
Τέλος αν θέλουμε να πανηγυρίζουμε για κομμένες αποσπάσεις ας είναι αυτές που γίνονται παρά τη θέληση των συναδέρφων και όχι γι αυτές που τους αποφέρουν χρήματα.


ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ε.Α.Υ.Θ στην ΠΟΑΣΥ



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
3000€ + ολόκληρο το μισθό το μήνα ,αλλά οι αποσπάσεις έχουν διαλύσει τις υπηρεσίες...αυτά τα χρήματα να μοιραστούν σε όλο το προσωπικό και να γίνουν μεταθέσεις. Υπάρχουν νόμοι που διαθέτουν μεγάλο μέρος του προσωπικού σε αποσπάσεις με έξοδα δημοσίου και από την άλλη λόγω έλλειψης προσωπικού βγαζουν διαταγές απόσπασης εντός νομού για να καλύψουν την έλλειψη προσωπικού!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπορείτε να μας πείτε πως ακριβώς αποφέρουν χρήματα οι αποσπασεισ ;;; για 3000 λεει ο ένας για 4000 λεει ο άλλος …. Μα από αυτά τα χρήματα 4χιλιαδες ας πούμε τα 3 χιλιάδες είναι για το ενοίκιο και τα 900-1000 ευρώ είναι για την διατροφή . Αρα τα μόνα που μπορεί να κρατήσει κάποιος στην τσέπη είναι από τα 900 ευρώ (αν τρώει ελάχιστα ας πούμε ) καθώς τα 3χικιαδες είναι απριόρι για το ενοίκιο και αν νοικιάσεις με 500€ τότε σου δίνουν 500€ κ Οχι τρεις χιλιάδες …. Πως βγαίνουν αυτά τα νούμερα δλδη ;;;
Μήπως εχετε ξεφύγει και εννοείται ότι πολύ απλά κόβουν αποδείξεις πλαστές 3 χιλιάδων ευρώ ενώ πληρώνουν 500 κ τα αλλά παράνομα τα τσεπώνουν.
Δεν πρέπει να υπάρχει μια στοιχειώδη σοβαρότητα που κάποιοι βγαίνουν και τα λένε κ δημόσια πλέον … ναι κλέβουμε !!!
Εσωτερικών υποθέσεων υπάρχει ;;;