Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γεροβασίλη: Δηλώνω παρούσα για να σταματήσει η κατηφόρα - Η απάντηση Κασσελάκη


Η Όλγα Γεροβασίλη εμφανίστηκε ενωτική κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

‘’Εδώ μέσα δεν υπάρχουν αντίπαλοι, δεν είναι αρένα το συνέδριο. Εδώ μόνο υπάρχουν συντρόφισσες και σύντροφοι’’ δήλωσε μεταξύ άλλων.

Χαρακτήρισε εξαιρετικά κρίσιμες τις ευρωεκλογές του Ιουνίου κάνοντας λόγο για μία Ευρώπη που πρέπει να αντέξει και για ένα άλμα Δικαιοσύνης.

‘’Όλους αυτούς τους μήνες στήριξα τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε με την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη. Πάντα πίστευα ότι η Αριστερά είναι οι άνθρωποί της.’’

‘’Σήμερα πρέπει να κοιτάξουμε την πραγματικότητα στα μάτια. Το κόμμα υποχωρεί συνεχώς. Φτάσαμε στο σημείο να μην υπάρχει ενδιαφέρον των μελών μας για να είναι σύνεδροι. Πρέπει να μπει φρένο στην καθοδική πορεία. Να διασφαλίσουμε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ως μοναδικού αντιπάλου της ΝΔ. Είμαστε κόμμα διακυβέρνησης. Έχουμε κυβερνήσει τον τόπο με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν αρκεί να λέμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Μητσοτάκη, πρέπει να γίνει.

Να σταματήσουμε να λέμε τη μία μέρα το ένα και την άλλη μέρα το αντίθετο. Χρειαζόμαστε σταθερότητα και αξιοπιστία.

Γράφτε τη γνώμη σας και θα δούμε ποιο από αυτά θα λάβουμε υπόψη, δεν είναι isyriza. Να συζητήσουμε νέες αλλαγές.

Να λέμε σύντροφοι και να το εννοούμε με την ψυχής μας. Ο ρόλος του Προέδρου είναι να ενώνει, όχι να διχάζει, να πείθει όχι να απειλεί, να αγκαλιάζει όχι να απομακρύνει μα πάνω από όλα είναι να μεγαλώνει το κόμμα, να προσθέτει δυνάμεις.

Τονίζω έχουμε τεράστια ανάγκη από νέους ανθρώπους, νέα στελέχη. Το νέο όμως δεν είναι μεσσιανισμός, οι μεσσίες έρχονται από πολύ παλιά.

Λίγους μήνες πριν τις ευρωεκλογές το κόμμα βυθίστηκε στην εσωστρέφεια. Μήπως μια εσωκομματική διαδικασία δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα; Μακάρι να μην χρειαζόταν . Πιστεύω ότι είναι βαθιά αναγκαίο. Πιστεύω ότι έχουμε μερίδιο ευθύνης.

Ακουσα το προσκλητήριο του Προέδρου. Η απάντησή μου σε αυτή την πρόκληση είναι ότι είμαι παρούσα, αυτό είναι το αίσθημα ευθύνης. Αυτό επιβάλλει το αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν φοβήθηκα ποτέ την ευθύνη, ούτε στα πιο δύσκολα και πάντα έβαζα πλάτη.

Είμαι περήφανη για όσα πετύχαμε για τη χώρα. Αγαπητέ πρόεδρε δεν αγαπάς τα μέλη περισσότερο από εμάς, δεν αμφισβητώ την αγάπη σου αλλά όχι. 

Δηλώνω παρούσα για να σταματήσει η κατηφόρα για να ξανά ανακάμψει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για να γίνει η Αριστερά που θα εκπροσωπήσει τον προοδευτικό κόσμο της χώρας.

Η απάντηση Κασσελάκη

Ο πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ καλωσόρισε την Όλγα Γεροβασίλη σε έναν όμορφο αγώνα όπως είπε και δεσμεύτηκε να παραμείνει στο κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

''Την επομένη των εκλογών εφόσον κερδίσω θα καλέσω συλλογικά και την αντιπρόεδρο της βουλής και την ομάδα που έχει αγκαλιάσει. Να ξέρουν όλοι ότι στο τέλος της ημέρας η αλήθεια θα κερδίσει και για να μπορέσει η αλήθεια να κερδίσει απέναντι στον Μητσοτάκη πρέπει να πάμε το γρηγορότερο στις εκλογές προέδρου στις 10 Μαρτίου και να πάμε υβριδικά και να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή.''


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια