Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ έφερε τη σύλληψη των εμπλεκόμενων σε επεισόδια με πυροβολισμούς σε γήπεδο στον Ασπρόπυργο



Το ντέρμπι της Δυτικής Αττικής ανάμεσα στον Απόλλωνα Ποντίων και τον Μανδραϊκό στο γήπεδο του Ασπροπύργου διεκόπη από τον αστυνομικό στο επάγγελμα διαιτητή στο πρώτο ημίχρονο καθώς σημειώθηκαν συμπλοκές στις κερκίδες και επεκτάθηκαν και εκτός γηπέδου όπου έπεσαν τουλάχιστον πυροβολισμοί.

 Έντρομοι οι θεατές προσπαθούσαν να κρυφτούν και στο γήπεδο πήγαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής οι οποίοι ξεκίνησαν αμέσως έρευνες καθώς είχαν πληροφορίες ότι οι δράστες πρόλαβαν να διαφύγουν. Δόθηκαν λεπτομερείς περιγραφές για δύο οχήματα που έφυγαν αμέσως μετά τους πυροβολισμούς.

Το πρώτο ακινητοποιήθηκε μετά από καταδίωξη πολλών μέτρων από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Μάλιστα αρχικά οι τέσσερις σωματώδεις επιβάτες βγήκαν από το όχημα και κινήθηκαν προς το μέρος των ενστόλων οι οποίοι δεν τους άφησαν όμως κανένα περιθώριο αντίδραση.

 Βρέθηκε ένα όπλο εντός του οχήματος με τον οδηγό να λέει ότι εκείνος πυροβόλησε γιατί υπήρξε αρχικά λεκτική αντιπαράθεση και στη συνέχεια διαπληκτισμός με οπαδούς της άλλης ομάδας.

Παράλληλα εντοπίστηκε και το δεύτερο όχημα όπου συνελήφθησαν άλλα τρία άτομα ενώ στα κρατητήρια οδηγήθηκαν και άλλοι τρεις νεαροί που εντοπίστηκαν στο γήπεδο.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια