Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μέλη ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ σε Κασσελάκη: Θα κριθείς κι εσύ στις ευρωεκλογές – Πουθενά και σε κανέναν λευκή επιταγή



Μέλη ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ σε Κασσελάκη: Θα κριθείς κι εσύ στις ευρωεκλογές - Πουθενά και σε κανέναν λευκή επιταγή


Μέλη του οργάνου απευθύνθηκαν με αυστηρό ύφος στον Στ. Κασσελάκη, αλλά δεν έθεσαν θέμα μομφής προς το πρόσωπο του προέδρου πριν από ευρωεκλογές




Παρατηρήσεις, χρησιμοποιώντας αυστηρό ύφος, κάνουν μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στον Στέφανο Κασσελάκη, στην εν εξελίξει συνεδρίαση του οργάνου του κόμματος.

Όπως τόνισαν απευθυνόμενοι στον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «δεν δίνουμε λευκή επιταγή πουθενά και σε κανέναν. Θα κριθείς κι εσύ στις ευρωεκλογές».


Επεισοδιακή η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Η εν λόγω φράση τους, πάντως, δείχνει ότι, παρότι ανήκουν στα μέλη που έχουν εκνευριστεί από τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα, δεν προτίθενται να θέσουν ζήτημα μομφής προς το πρόσωπο του κ. Κασσελάκη μέχρι και τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών.
Τζάκη: Αν πείτε ότι αμφισβητείτε τον Κασσελάκη, θα γελούν μαζί σας

Υπερασπιζόμενη τον Στέφανο Κασσελάκη, η Θεοδώρα Τζάκρη έστρεψε τα βέλη της προς τα μέλη που του άσκησαν κριτική και τους είπε: «Αν πείτε ότι αμφισβητείτε τον Κασσελάκη, θα γελούν μαζί σας».

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η ατμόσφαιρα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ιδιαιτέρως τεταμένη, με υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος να προβαίνουν σ’ αιχμηρές δηλώσεις, που καταδεικνύουν αύξηση της αμφισβήτησης προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάξη ως προέδρου του κόμματος. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Γιώργου Τσίπρα: «Αν δεν υπάρξει συνεννόηση με τον κ. Κασσελάκη, να βρούμε ένα άλλο πρόσωπο».

Οι εσωκομματικές διαφωνίες οξύνθηκαν όταν ο κ. Κασσελάκης ανήρτησε ερωτηματολόγιο για την ταυτότητα, το όνομα του κόμματος κ.ά. Το κόμμα αιφνιδιάστηκε από αυτό το εσωκομματικό δημοψήφισμα, που μεταξύ άλλων έθετε ακόμη και ζήτημα παραμονής ή μη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αριστερά. Ακολούθησαν διά ζώσης αλλά κι εξ αποστάσεως «διαξιφισμοί» μεταξύ στελεχών και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με τους μεν και τον δε να επιδίδονται σ’ ένα ιδιότυπο «μπραντεφέρ».

Πηγή: www.in.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια