Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ενίσχυση ΟΠΚΕ Αττικής - Ερώτημα αστυνομικού


Παραθέτουμε κείμενοα στυνομικού - αναγνώστη Για ένα ακόμη μήνα βγήκαν αποσπάσεις για ενίσχυση της διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής/οπκε. Για μια ακόμη φορά οι Αξιωματικοί (υπαστυνόμοι β και α από σχολή ΣΑΕΑ και ΤΕΜΑ ) είναι εκτός ενώ μπορούν οι αξιωματικοί του Ν. να πάνε κανονικά αν και με το νέο βαθμολογιο που γέμισε βαθμούς την επαρχία και δεν υπάρχει κανείς για φύλαξη στόχου ,τους δίνει οργανική αξιωματικού πλεον. Για ποιο λόγο αυτή η διάκριση;;Εμείς δεν είμαστε κατάλληλοι;;δεν είμαστε εκπαιδευμένοι;;και ένα δεύτερο. βλέποντας το σήμα ενώ έλεγε να έχουν κάνει ΟΠΚΕ ή ΔΥ ο μέσος όρος ηλικίας είναι μεγάλος και από τις υπηρεσίες που αποσπώνται καμία σχέση με τα ζητούμενα. Αλήθεια οι περισσότεροι εξ αυτών γιατί δεν πάνε να υπηρετήσουν και στις ΟΠΚΕ στην περιοχή τους;;

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσύ είσαι αξιωματικός καριέρας , πρέπει να σε προσέχουμε....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είσαι Αξιωματικός καριέρας γι'αυτό σε προσέχουμε....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σχεδον σε ολες τις αποσπασεις πηγαινουν αγαπητε συναδελφε οι ιδιοι κ οι ιδιοι..!!! Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη,θα συμφωνησω και εγω σε αυτο!!!
Ο αλλος παει σε μαχιμη υπηρεσια αποσπαση και λογω ηλικιας ζηταει να τον βαλουν σε σκοπια για να μην κανει τιποτα κ να παρει κ τα λεφτουδακια ομως!!!