Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Και ξαφνικά από το αρχηγείο διατάσσεται η απόσπαση της μοναδικής νομικού του ταμείου η οποία έχει τεράστια πείρα στις καταρτίσεις συμβάσεων''


Αγαπητό bloko

 Όπως είναι γνωστό το ΤΑΠΑΣΑ, καταβάλει μία τεράστια προσπάθεια αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας. Η οποία περιουσία αφορά το παλιό αρχηγείο της χωροφυλακής ένα τεράστιο οικόπεδο στην Πατησίων και δύο ακίνητα στο κέντρο της Αθήνας.
 Βρισκόμαστε με συνεργάτη εταιρεία στο τελικό στάδιο λήψεις απόφασης για την αξιοποίηση των παραπάνω. Και ξαφνικά από το αρχηγείο διατάσσεται η απόσπαση της μοναδικής νομικού του ταμείου η οποία έχει τεράστια πείρα στις καταρτίσεις συμβάσεων. Είχε προηγηθεί με την προηγούμενη ηγεσία η απόσπαση της αξιωματικού που ήταν αρμόδια για την περιουσία του ταμείου.
 Άρα ούτε νέος αέρας ούτε τίποτα. Δεν άλλαξε απολύτως τίποτα συνεχίζουν να αγνοούν το ταμείο τις ανάγκες του ταμείου και την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν οι αξιωματικoί που βρίσκονται σε αυτό για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε την περιουσία η οποία θα φέρει έσοδα στο ταμείο τα οποία όπως γνωρίζετε είναι ανταποδοτικά με τη μορφή εφάπαξ. Αναρωτιέμαι ο πρόεδρος του ταμείου ο οποίος και πρόσφατα προήχθη τα ανέχεται όλα αυτά? 
Έχει κάνει κάποιες ενέργειες ώστε να διασφαλίσει το προσωπικό?
 Με ποιους υπάλληλος θα καταρτίσει τις συμβάσεις και θα τις παρακολουθήσει ώστε να εκτελεστούν σωστά? Λυπάμαι πάρα πολύ για όλα αυτά που βλέπω και δεν μετανιώνω για την απόφασή μου να αποχωρήσω από το σώμα της ελληνικής αστυνομίας που τόσο πολύ αγάπησα . 
Με εκτίμηση Αυρηλιωνης 

Γεώργιος Εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ στο ΔΣ του ΤΑΠΑΣΑ

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αγαπητέ σύντροφε θα παραθέσω μια μικρή ιστορία. Ήταν δεκεμβριανά, είχατε απ' έξω κάδο γιατί κάνατε έργα, ο κάδος έργραφε κινητό της εταιρίας που τον είχε αφήσει, αλλά καλέσατε το τμήμα να ασχοληθεί να απομακρυνθεί ο κάδος λόγω δεκεβριανών...δεν μερίμνησε ο σκοπός σας, δεν μερίμνησε ο διοικητής σας...αλλά πήρατε στο τμήμα επικαλούμενοι συναδελφικότητα να ασχοληθεί το τμήμα...με τόση σοβαρή δουλειά...να ασχοληθεί και με αυτός...μπράβο σας...δεν σας λυπάται κανένας να ξέρετε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πρωτον. Μάθε ότι και άλλες υπηρεσίες οπου λειτουργούν διαχειρήσεις καταρτίζουν συμβάσεις ακόμή και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, χωρίς να έχουν την πολυτέλεια, να έχουν στη δυναμή τους ειδικευμένους νομικούς και εταιρίες-συνεργάτες.
Δευτερον. Μέτρησε πόσους ειδικευμένους διώξατε (άμεσα και έμμεσα)και μήν κατηγορείς άλλους για τα δικά σας έργα.
και Τρίτον. Οπως λεει ο λάος όπως στρώσατε θα κοιμηθήτε.(αν και εσύ το τσέπωσες το εφάπαξ μπαμπάτσικο, οσοι ερχόμαστε απο πίσω να δούμε πόσο και άν θα λάβουμε. Αλήθεια μια που το έφερε η κουβέντα, την κράτηση που κακώς επιβάλατε στο εφάπαξ των νέων (για να μή μειωθεί το δικό σας) την ακυρώσατε οπως είχατε πει;