Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Εφυγε» ο Απόλο Κριντ του Ρόκι σε ηλικία 76 ετών


Ο Καρλ Γουέδερς, γνωστός από τον ρόλο του Απόλλο Κριντ στις τέσσερις πρώτες ταινίες «Ρόκι» στο πλευρό του Σιλβέστερ Σταλόνε, πέθανε σε ηλικία 76 ετών, αναφέρει το Variety. Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Ματ Λούμπερ, ο Γουέδερς πέθανε την Τρίτη (30 Ιανουαρίου) «ειρηνικά στον ύπνο του».

Εκτός από τον θρυλικό του ρόλο στη σειρά ταινιών Rocky, ο Γουέδερς εμφανίστηκε επίσης στον «Κυνηγό» του 1987 στο πλευρό του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ και πρωταγωνίστησε στην ταινία «Ο εξωφρενικός κύριος Γκίλμορ» του Aνταμ Σάντλερ. Η σχετικά πρόσφατη ερμηνεία του στην τηλεοπτική σειρά «The Mandalorian - Star Wars», του χάρισε υποψηφιότητα για βραβείο Emmy στην κατηγορία Eξαιρετική Ερμηνεία από γκεστ ηθοποιό σε Δραματική Σειρά.

Ο Γουέδερς δάνεισε επίσης τη φωνή του στη σειρά Toy Story ως Combat Carl και έπαιξε μια φανταστική εκδοχή του εαυτού του σε έναν επαναλαμβανόμενο ρόλο στο Arrested Development

Σε ανακοίνωσή της η οικογένειά του ανέφερε: “Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Καρλ Γουέδερς. Πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024. Ο Καρλ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που έζησε μια εκπληκτική ζωή. Μέσα από τη συνεισφορά του στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τις τέχνες και τον αθλητισμό, άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του και αναγνωρίζεται παγκοσμίως από γενιά σε γενιά. Ήταν ένας αγαπητός αδελφός, πατέρας, παππούς, σύντροφος και φίλος“.


Πηγή: huffingtonpost.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια