Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου

 


Διαβάστε την ανακοίνωση

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας ΗΠΕΙΡΟΥ με αφορμή τις πρόσφατες κρίσεις των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τα μέλη της για την προαγωγή τους στα ανώτατα Αξιώματα της ιεραρχίας της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα τον α) Ταξίαρχο Σκανδάλη Ηλία και β) Ταξίαρχο ΛΑΓΟ Βασίλειο, οι οποίοι τοποθετήθηκαν αντίστοιχα στις θέσεις του βοηθού Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου και Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, καθώς και τον Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Ηπείρου, Ταξίαρχο Μουσελίμη Βασίλειο για την παραμονή του στο βαθμό και τη θέση του.  

  Ευχόμαστε σε όλους τους ανώτατους πλέον Αξιωματικούς, συναδέλφους μας, καλή δύναμη στα καθήκοντά τους με πίστη και αφοσίωση στο αστυνομικό λειτούργημα, διατηρώντας το αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή της Ηπείρου στον υψηλότερο βαθμό, κερδίζοντας συνάμα και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε ιδιαίτερα, το νέο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγο κ. Μάλλιο Δημήτριο για την επιλογή του στην ανώτατη θέση του Σώματος, ο οποίος  σημειωτέον κατάγεται από την Ήπειρο, καθώς και τη νέα φυσική ηγεσία του σώματος και να ευχηθούμε κάθε επιτυχία σε όλες τις δύσκολες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το λειτούργημά μας, κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Τέλος, δεν λησμονούμε εκείνους που μας δίδαξαν, αλλά και συνάμα μας μεταλαμπάδευσαν την εμπειρία τους, αφήνοντας το δικό τους αποτύπωμα ανάμεσά μας οι οποίοι θα κατέχουν πάντοτε μια θέση στις καρδιές μας. Ευχόμαστε καλή αφυπηρέτηση στον Ταξίαρχο ε.ο.θ κ. ΝΤΙΝΗ Φώτιο.

Πηγή: enaxep.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια