Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Εμφανίστηκε στην αστυνομία ο τράπερ που καταγγέλθηκε ότι χτύπησε 22χρονο


Στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου παρουσιάστηκε με τον δικηγόρο του ο 25χρονος τράπερ που όπως καταγγέλθηκε χτύπησε 22χρονο στο κεφάλι μαζί με ένα ακόμη άτομο.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΧΛΑΤΛΗΣ

«Ο εντολέας μου παρουσιάστηκε ενώπιον των αρχών και μάλιστα δυο φορές μέσα στη μέρα, αν και δεν έχει εκδοθεί σχετικό ένταλμα σύλληψης» αναφέρει στο ThessToday ο συνήγορος του Θοδωρής Καραγιάννης.

«Πώς διέρρευσαν πληροφορίες από την αστυνομία για το περιστατικό την ώρα που δεν έχει λάβει κάποια κλήτευση ο ίδιος» διερωτάται ο κ. Καραγιάννης.


Κατά πληροφορίες η δικογραφία που σχηματίζεται αφορά την κατηγορία της «βαριάς σωματικής βλάβης» και αναμένεται να διαβιβαστεί στις δικαστικές αρχές μέσα στο προσεχές διάστημα.

Όπως αναφέρει το νεαρό θύμα στη καταγγελία του όλα έγιναν τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου στη διασταύρωση των οδών Συγγρού με Εγνατία όταν την ώρα που περπατούσε μαζί με φίλους του αναγνώρισε τον φερόμενο δράστη που είναι γνωστός καλλιτέχνης της ραπ σκηνής.


Αμέσως τον προσέγγισε, με τον 25χρονο να του επιτίθεται με χτυπήματα στο κεφάλι. Μάλιστα κατά την ίδια καταγγελία το θύμα δέχθηκε κλωτσιές στο σώμα και από άλλο άτομο.

Κατά πληροφορίες το θύμα μετέβη στο νοσοκομείο την επομένη του περιστατικού καθώς ένιωθε έντονες ενοχλήσεις στο κεφάλι.
Υποβλήθηκε σε χειρουργείο ενώ μέχρι και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ.


Πηγή: thesstoday.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια