Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χιλιάδες αστυνομικοί επί ποδός για την επέτειο Γρηγορόπουλου και την επίσκεψη Ερντογάν



Δρακόντεια μέτρα στην Αθήνα από νωρίς το πρωί της Τετάρτης και μέχρι την αναχώρηση του Τούρκου Προέδρου.



Ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να τεθούν από την αστυνομία σε εφαρμογή στην Αθήνα το διήμερο 6 και 7 Δεκεμβρίου, λόγω της επετείου δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν.


Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης και μέχρι την αναχώρηση τού Τούρκου Προέδρου περιοχές της Αθήνας θα γεμίσουν με αστυνομικούς, θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση σε συγκεκριμένα σημεία.
Διαφήμιση





Τουλάχιστον 4.000 αστυνομικοί αναμένεται να διατεθούν στα μέτρα ασφαλείας για την 15η επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά του τότε ειδικού φρουρού, Επαμεινώνδα Κορκονέα, στα Εξάρχεια.

Eurokinissi



Το πρωί είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση και πορεία μαθητών από τα Προπύλαια στο Σύνταγμα, ενώ το απόγευμα το ίδιο δρομολόγιο θα ακολουθήσουν συλλογικότητες και φοιτητές.Διμοιρίες αστυνομικών, στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας, ένστολοι από τις ομάδες ΔΡΑΣΗ και ΔΙ.ΑΣ θα είναι στους δρόμους της Αθήνας, ενώ οι υδροφόρες της ΕΛ.ΑΣ με των κωδικό «Αίας» θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένα σημεία, για να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση επεισοδίων.


















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια