Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πόρος: Διάρρηξη με την μέθοδο ριφιφί απετράπη την τελευταία στιγμή


Μια απίστευτη διάρρηξη κοσμηματοπωλείου με την μέθοδο του ριφιφί, απετράπη την τελευταία στιγμή στον Πόρο, τα ξημερώματα της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου 2023.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες στόχος των δραστών ήταν κοσμηματοπωλείο, ωστόσο οι δράστες διέρρηξαν, αρχικά, κατάστημα εστίασης της οδού Ερμού στο κέντρο του Πόρου και στη συνέχεια ξεκίνησαν να σκάβουν τρύπα στη μεσοτοιχία με το διπλανό κοσμηματοπωλείο.

Για κακή τους τύχη, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου πήγε τη νύχτα στο κατάστημα και τους έπιασε στα πράσα. Σύμφωνα με την πληροφόρηση μας, ο θρασύτατος δράστης που έσκαβε την τρύπα κατόρθωσε να διαφύγει, μαζί με τον συνεργό του που κρατούσε "τσίλιες" έξω από το κατάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ενδέχεται να διέφυγαν με βάρκα που είχε κλαπεί νωρίτερα από τον Γαλατά, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι η ίδια σπείρα που στο παρελθόν είχε διαρρήξει καταστήματα στον Πόρο, καθώς εξετάζεται ο τρόπος δράσης τους καθώς και η επιλογή τους να "επιχειρούν" εν μέσω κακοκαιρίας, όπως στην προκειμένη περίπτωση, στην χθεσινοβραδινή καταιγίδα.

Για το περιστατικό διεξάγει έρευνα το Α.Τ. Πόρου, εξετάζοντας δακτυλικά αποτυπώματα και κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

MΠΑΜΠΗΣ ΚΑΝΑΤΣΙΔΗΣ

Πηγή: saronicmagazine.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια