Ticker

6/recent/ticker-posts

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός για το τροχαίο με θύμα 19χρονη στην Ξάνθη


Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με θύμα μία κοπέλα στην Ξάνθη, Παράλληλα σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης όταν μία 19χρονη παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Ο 33χρονος αστυνομικός ήταν το πρόσωπο που τηλεφώνησε για να ενημερώσει για το δυστύχημα όμως δεν παρουσιάστηκε σαν υπαίτιος αλλά σαν μάρτυρας.

Δύο ημέρες αργότερα και αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο ο αστυνομικός ομολόγησε ώστόσο δεν συνελήφθη.

Η κοπέλα που νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καβάλας εξέπνευσε χθες το μεσημέρι.

Η δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί γα το δυστύχημα διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του αστυνομικού.



 
 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια