Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κάθε ελιά στη Γάζα είναι παγίδα θανάτου


To βίντεο που ακολουθεί έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο σιωνιστικός στρατός, σε μια προσπάθεια ντοπαρίσματος του σιωνιστικού όχλου που αμφισβητεί ολοένα και περισσότερο την πολιτική της κυβέρνησης Νετανιάχου στον πόλεμο της Γάζας.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:54

Αυτά είναι «τα προάστια της Γάζας», που υποτίθεται ότι έχει καταλάβει ο σιωνιστικός στρατός, όπως τσαμπουνάνε τα παπαγαλάκια της σιωναζιστικής προπαγάνδας. Δεν χρειάζεται να είσαι στρατιωτικός ειδικός για να διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει κανένα «προάστιο της Γάζας». Είναι χωράφια, αγροκτήματα με θερμοκήπια, αγροτικές αποθήκες και αγροικίες περιοχών που προηγουμένως ισοπέδωσαν με τους βομβαρδισμούς και οι κάτοικοί τους αναγκάστηκαν να τα εγκαταλείψουν. Αν είχαν «μάχες στήθος με στήθος στα προάστια της Γάζας», όπως λένε τα παπαγαλάκια τους, θα μας τις είχαν δείξει.

Ο σιωνιστικός στρατός, από τότε που ξεκίνησε τη χερσαία ειβολή (που… ντράπηκε να την πει έτσι) είναι καθηλωμένος στις ίδιες περιοχές. Ανοιχτές περιοχές σε δυο άξονες στο βορρά και έναν άξονα ανατολικά και προς το κέντρο της Λωρίδας. Οπως γράψαμε και χθες, δεν τολμάει να μπει στον οικιστικό ιστό, γιατί εκεί οι απώλειές του θα είναι τεράστιες.

Εχουμε φτιάξει αναλυτικούς χάρτες με την κίνηση των σιωνιστικών στρατευμάτων όλες αυτές τις ημέρες, αλλά αποφεύγουμε να τους δημοσιεύσουμε για να μην μπούμε σε μια μακρόσυρτη στρατιωτικού τύπου ανάλυση. Yπάρχουν δυο ατράνταχτες αποδείξεις για το ότι ο σιωνιστικός στρατός δεν έχει υπερκεράσει τις αμυντικές θέσεις της Αντίστασης, ούτε έχει μειώσει τις επιχειρησιακές της δυνατότητες.

 1. Η Αντίσταση πραγματοποιεί συνεχώς επιχειρήσεις ενάντια στα στρατεύματα που διείσδυσαν στη Γάζα και ενάντια στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις των σιωνιστών στην περίμετρο της Γάζας.
 2. Η Αντίσταση συνεχίζει να χτυπάει με ρουκέτες τις πόλεις του Ισραήλ (και το Τελ Αβίβ), με αμείωτη ένταση. Επομένως, διατηρεί όλη την επιχειρησιακή της ισχύ.

Προτού προχωρήσουμε σε μια ενδεικτική παρουσίαση επιχειρήσεων της Αντίστασης σε όλα τα μέτωπα, κατά τη διάρκεια της χτεσινής νύχτας και της σημερινής ημέρας, θα παραθέσουμε μια είδηση που δημοσίευσε σήμερα η σιωνιστική εφημερίδα Maariv:

«Ανώτεροι αξιωματικοί του εφεδρικού στρατού, που υπηρέτησαν παλαιότερα στη Γάζα και τη γνωρίζουν καλά, παραδέχτηκαν ότι το επίπεδο μάχης των μαχητών της Χαμάς είναι πολύ υψηλότερο από αυτό που είχαν βιώσει προηγουμένως. Φαίνεται πως η Χαμάς έχει ετοιμάσει εκ των προτέρων ένα αμυντικό σχέδιο για να αντιμετωπίσει αυτό το σενάριο, γεγονός που σημαίνει ότι το στάδιο της κατάρρευσης είναι πολύ μακριά».

Ο σιωνιστικός στρατός ανακοίνωσε πως ένας ακόμα στρατιώτης του σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των μαχών στη Γάζα, ανεβάζοντας σε 20 τον αριθμό αυτών που σκοτώθηκαν χθες (1 Νοέμβρη). Προτού όμως στεγνώσει το μελάνι αυτής της ανακοίνωσης, ήρθε η είδηση από τη μεριά της Αντίστασης (με φωτογραφία μάλιστα): «Ο αντισυνταγματάρχης Σαλμάν Χάμπα, διοικητής του 53ου τάγματος της 188ης Ταξιαρχίας σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μαχών με την Παλαιστινιακή Αντίσταση στη Βόρεια Γάζα». Οι σιωνιστές αναγκάστηκαν να επιβεβαιώσουν την είδηση, όπως βλέπετε στη φωτογραφία από ισραηλινό κανάλι:

O σιωνιστικός στρατός ανακοίνωσε (μετά φωτογραφίας) το θάνατο και ενός ελεύθερου σκοπευτή του στη Βόρεια Γάζα. Σε ό,τι αφορά τις επιχειρήσεις της Αντίστασης στη διάρκεια της νύχτας και σήμερα την ημέρα, σταχυολογούμε από τις πολλές ανακοινώσεις:

 • Στις 3:00 οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ χτύπησαν δύο σιωνιστικά τανκ στον βοριοδυτικό άξονα με ρουκέτες Al-Yassin 105.
 • Στις 4:40 χτύπησαν σιωνιστική θωρακισμένη μπουλντόζα με ρουκέτα Al-Yassin 105.
 • Στις 6:30 χτύπησαν δυο σιωνιστικά οχήματα στο βορειοδυτικό άξονα της Γάζας με δύο ρουκέτες Al-Yassin 105.
 • Την ίδια ώρα χτύπησαν τανκ που περιβαλλόταν από δύναμη πεζών στην περιοχή Juhr al-Dik με ρουκέτα Al-Yassin 105.
 • Στις 9:52 χτύπησαν ομάδα πεζικού στο Juhr al-Dik με ένα RPG κατά προσωπικού.
 • Τα χαράματα, οι ειδικές δυνάμεις των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς ενεπλάκησαν σε μάχη με περίπολο προφυλακής των σιωνιστών, που ακολουθούσε δύναμη 6 Merkava και 4 4 Βulldozers, ανατολικά της Χαν Γιούνις.
 • Στις 11:00 χτύπησαν με εντατικό μπαράζ ρουκετών τα στρατόπεδα κοντά στους εποικισμούς Χόλιτ, Μιβταχίμ και Αμιάζ.
 • Στις 11:30 οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ χτύπησαν τα σιωνιστικά οχήματα που διείσδυαν από αρκετά μέτωπα προς τη Λωρίδα με όλμους.
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:53
 • Στις 17:07 οι Ταξιαρχίες Αμπού Αλί Μουσταφά (Λαϊκό Μέτωπο) ανακοίνωσαν: «Εχουμε εμπλακεί σε βίαιες συγκρούσεις σε πολλά μέτωπα μαζί με τους αδελφούς και τους συντρόφους μας στις στρατιωτικές πτέρυγες των αντιστασιακών παρατάξεων, που αντιμετωπίζουν τις δυνάμεις κατοχής. Επιβεβαιώνουμε ότι υπήρξαν άμεσες απώλειες μεταξύ των εχθρικών δυνάμεων».
 • Οι Ταξιαρχίες Εθνικής Αντίστασης – Δυνάμεις του Μάρτυρος Ομάρ Αλ-Κασίμ ανακοίνωσαν ότι βομβάρδισαν με όλμους σιωνιστικά στρατόπεδα στο Ναχάλ Οζ και μετά στο Καράμ Αμπού Σάλεμ.
 • Οι Ταξιαρχίες Αλ-Ακσα (Φάταχ) ανακοίνωσαν ότι στις 18:30 μαχητές τους κατέστρεψαν ένα σιωνιστικά όχημα μεταφοράς στρατιωτών με ρουκέτα RPG-7, στον άξονα Αλ-Καράμα.

Σημαντικό: Οι σιωνιστές ανέβασαν στους 242 τον αριθμό των ατόμων που είναι αιχμάλωτοι της Αντίστασης. Την Κυριακή τον είχαν ανεβάσει στους 239. Πώς αβγαταίνει ο αριθμός; Μήπως η Αντίσταση εξακολουθεί να πιάνει αιχμαλώτους; Θα μας το πει κάποια στιγμή ο Αμπού Ομπάιντα, ο μόνος αξιόπιστος.

Στο μέτωπο των πυραύλων προς τις ισραηλινές πόλεις, ως απάντηση στους βομβαρδισμούς αμάχων από τους σιωνιστές είχαμε και πάλι βομβαρδισμό του Τελ Αβίβ και των προαστίων του, της Μπερσεβά, του Ασντότ και άλλων πόλεων. Παραθέτουμε ένα βίντεο από τα σημερινά χτυπήματα στο Τελ Αβίβ:

Tel_aviv_rockets

Αμπού Ομπάιντα: Θα κάνουμε τη Γάζα κατάρα της Ιστορίας για τη σιωνιστική οντότητα

Τη σημαντικότερη παρέμβασή του από την έναρξη του πολέμου έκανε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ, Αμπού Ομπάιντα. Με μια πύρινη ομιλία έκανε σκόνη όλη την ψεύτικη προπαγάνδα των σιωνιστών, απευθυνόμενος σε πρώτο πρόσωπο στους πολίτες της σιωνιστικής οντότητας, που ξέρει ότι τον ακούνε. Συνοψίζουμε την ομιλία του:

 • Τις τελευταίες 48 ώρες καταστρέψαμε ένα ολόκληρο εχθρικό τάγμα αρμάτων μάχης (37 τανκ). Οι μαχητές μας επιτέθηκαν με αντιαρματικά όπλα, άμεση εμπλοκή και drones.
 • 27 ημέρες μετά την έναρξη της μάχης, οι μουτζαχεντίν μας συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τις περιοχές χερσαίας εισβολής βορειοδυτικά και νότια της πόλης της Γάζας και στη Μπέιτ Χανούν.
 • Οι επίλεκτες δυνάμεις των Αλ-Κασάμ κάνουν ελιγμούς παρακάμπτοντας τους εχθρικούς στρατιώτες και τους επιτίθενται εξ επαφής. Είναι δύσκολο να μετρήσουμε τις επιθέσεις των μαχητών μας.
 • Μία από τις πιο εξέχουσες επιχειρήσεις μας έγινε σήμερα το βράδυ στον άξονα βορειοδυτικά της πόλης της Γάζας. Οι μαχητές μας κατέστρεψαν 6 τανκς, δύο οχήματα μεταφοράς στρατιωτών και μια μπουλντόζα, προκαλώντας μεγάλες απώλειες στις τάξεις του εχθρού. Βγήκαμε πίσω από τις εχθρικές γραμμές και τους επιτεθήκαμε εξ επαφής.
 • Το πυροβολικό συνεχίζει να στοχεύει εχθρικά πλήθη με όλμους.
 • Η κυβέρνησή σας σας είπε ψέματα για το φάκελο των κρατουμένων. Σκότωσε τους γιους σας με τα αεροπλάνα που βομβάρδισαν τη Γάζα.
 • Σας διαβεβαιώνουμε ότι ο αριθμός των θανάτων είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που ανακοινώνει η ηγεσία σας, γι’ αυτό προσέξτε: θα επιστρέψουν περισσότεροι στρατιώτες σας σε μαύρες σακούλες.
 • Το τεθωρακισμένο όχημα Tiger έπεσε στην πρώτη δοκιμή των ρουκετών μας.
 • Θα κάνουμε τη Γάζα κατάρα της Ιστορίας για τη σιωνιστική οντότητα. Ο πόνος μας για την απώλεια και το μαρτύριο χιλιάδων ανθρώπων μας θα αυξήσει το θάρρος και τη βία μας. Θα κάνουμε τον εχθρό να πληρώσει βαρύ τίμημα.
 • Ανακοινώνουμε ότι η σύγκρουση θα συνεχιστεί και οι αμυντικές μας γραμμές θα συνεχίσουν να αιφνιδιάζουν τον εχθρό σε κάθε βήμα που κάνει. Νιώθουμε περήφανοι όταν οι εχθρικές δυνάμεις καυχιούνται για διεισδυτικούς άξονες στη Λωρίδα της Γάζας, σαν να διεισδύουν στους άξονες μιας υπερδύναμης.

Επιβεβαιώνοντας πλήρως αυτά που είπε ο εκπρόσωπός τους, οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ έδωσαν στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό βίντεο από τις σημερινές μάχες. Παλαιστίνιοι μαχητές βγαίνουν από κρυψώνα, ανατινάζουν εξ επαφής ένα σιωνιστικό τανκ με μαγνητική βόμβα (ούτε που τους πήραν χαμπάρι οι σιωνιστές) και ένα άλλο με ρουκέτα Yassin 105. Αποσύρονται στην κρυψώνα τους και αργότερα βγαίνουν και βρίσκουν τα συντρίμμια των ισραηλινών τεθωρακισμένων.

Σε αντίθεση με τους σιωνιστές, που δείχνουν περίπατους στα χωράφια και στα βομβαρδισμένα αγροτόσπιτα, η Αντίσταση δείχνει πραγματικές σκηνές μάχης, γεμάτες από ηρωισμό, αυτοθυσία, ευρηματικότητα, στρατηγικό σχεδιασμό.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:24Πηγή: eksegersi.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια