Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα καρατόμηση από τον Χρυσοχοΐδη: Παύεται από τα καθήκοντά της η διοικήτρια του νοσοκομείου "Έλενα Βενιζέλου"



Ο Χρυσοχοΐδης είχε προαναγγείλει νέες διοικήσεις στα νοσοκομεία της χώρας έως το τέλος του έτους.





Νέα καρατόμηση από τον υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με απόφαση του οποίου παύεται από τα καθήκοντά της η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου "Ελενα Βενιζέλου".

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο είχε κάνει ο υπουργός και στο "Βενιζέλειο" νοσοκομείο της Κρήτης, με φόντο τις αναβολές των χειρουργείων αλλά και στο "Αγία Όλγα" μετά τις καταγγελίες για άθλιες συνθήκες νοσηλείας.







Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος απομάκρυνσης της διοικήτριας του "Έλενα Βενιζέλου", ωστόσο υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε αναφέρει σε δημόσιες τοποθετήσεις του ότι σκοπεύει να αλλάξει τις διοικήσεις των νοσοκομείων έως το τέλος του έτους.

"Όταν ορκίστηκα υπουργός Υγείας κάναμε μία τηλεδιάσκεψη και κατέστησα σαφές ότι πρέπει να υπάρχει πλήρης ευθύνη για ζητήματα που άπτονται της υγιεινής των χώρων του νοσοκομείου αλλά και των ασθενών" είχε πει στην ΕΡΤ με αφορμή την καρατόμηση του διοικητή του νοσοκομείου "Αγία Όλγα".

"Οι διοικητές πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση. Δεν θα υπάρξει ανοχή απέναντι σε αυτό. Υπάρχει ένα ζήτημα ευθύνης" συνέχισε και υπογράμμισε ότι υπάρχει πρόθεση "έως το τέλος του χρόνου να οριστούν νέες διοικήσεις στα νοσοκομεία της χώρας".

Πηγή:www.thetoc.gr













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια