Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κύπρος: Aλλαγές στην πυραμίδα της αστυνομίας - Αναβαθμίζεται ο πρώην εκπρόσωπος τύπου

Σε ανακατατάξεις προχώρησε η Αστυνομία, με στελέχη της πυραμίδας της Δύναμης να αλλάζουν σκυτάλη.
Σε ότι αφορά τη Λεμεσό, η οποία τους τελευταίους μήνες βρέθηκε στο επίκεντρο για διάφορα γεγονότα, τα ηνία του Αστυνομικού Διευθυντή, αναλαμβάνει ο Ανδρέας Αγγελίδης, ο οποίος βρισκόταν στη θέση του Διευθυντή Ασφάλειας Αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου, την οποία αναλαμβάνει ο Νίκος Νίκου, μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού.

Επιπρόσθετα, ο Χρίστος Μούης, Αστυνόμος Α’, ο οποίος κατείχε τη θέση του Βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή στην Πάφο, μεταβαίνει στο Αρχηγείο ως Διοικητής της Μονάδα Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας.

Όσον αφορά τον Πανίκο Σάββα, Υπαστυνόμος, από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αεροδρομίων Πάφου αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Διοικητή Δ.ΑΣ.Α. Πάφου, ενώ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ, Ανώτερος Υπαστυνόμος, Μιχάλης Νικολάου αναλαμβάνει πλέον ως Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων της ΑΔΕ Πάφου.


Επιπλέον, τη θέση του βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Ανώτερος Υπαστυνόμος Ζήνωνας Ψαθίτης ως Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Διοίκησης μετακινούμενος από την Αστυνομία Αεροδρομίου.

Σε ότι αφορά το ΤΑΕ Πάφου, την κενή θέση του Μιχάλη Νικολάου αναλαμβάνει ο Υπαστυνόμος, Κυριάκος Χαραλάμπους.

Πηγή: ant1live.com




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια