Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τώρα ζητά συγνώμη αλλά μάλλον το έκανε χειρότερο - ''Στο τέλος αλήθεια θα γίνει πόλεμος με τους αστυνομικούς''


Μετά τον σάλο αλλά και τις πληροφορίες ότι αστυνομικοί τον αναζητούσαν ο νεαρός Ρομά που πριν από 24 ώρες έλεγε ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει αστυνομικούς τώρα ανεβάζει νέο βίντεο στο ΤΙΚ ΤΟΚ όπου τώρα ζητά συγνώμη. 

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ελλάδα, την πατρίδα μου, μέσα από την ψυχή μου, όχι από φόβο γιατί νιώθω κι εγώ άσχημα».

Όπως είπε διέγραψε το βίντεο και συμπλήρωσε ότι το θύμα είναι ξάδελφος της γυναίκας του.

Στη συνέχεια τα έβαλε ξανά με τους αστυνομικού λέγοντας ''είστε αστυνομικοί, το ξέρουμε ότι είστε ρατσιστές χρόνια με τους Ρομά δεν ξέρω γιατί''.

Αμέσως μετά αναφερόμενος στην καταδίωξη είπε ''αν είναι να τρώνε καταδιώξεις τα παιδιά μας και η αστυνομία να τους σκοτώνει εκεί πάει λίγο ότι η αστυνομία θέλει πόλεμο μαζί μας. Αφήστε την Ελλάδα και τους πατριώτες, η αστυνομία θέλει πόλεμο με τους τσιγγάνους,''

Μετά αναφέρθηκε στην εκπαίδευση των αστυνομικών στο Σώμα κάνοντας υποδείξεις. και συνέχισε...

''Στο τέλος αλήθεια θα γίνει πόλεμος με τους αστυνομικούς, εκεί που είναι να σκοτώνει τα δικά μας τα παιδιά. Κάθε γονιός θα το κάνει αυτό. Εκεί που είναι να σκοτώσει ο αστυνομικός τα δικά μας τα παιδιά γιατί να μην τους σκοτώνουμε εμείς. Αυτό. Θα σας παρακαλέσω να βάλετε αστυνομικούς στο Σώμα , εκπαιδευτές καλούς, όχι από μία σχολή επειδή τελειώνει τώρα ο 20χρονος επειδή έχουμε πολλούς επιχειρηματίες στην Ελλάδα βάλ' τον χωρίς εκπαίδευση.''


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια