Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χάρης Τσίτσικας: Σχεδόν κανένας πλέον δεν επιθυμεί να υπηρετήσει στην ΟΠΚΕ και στις Διμοιρίες Αχαΐας λόγω των εξαντλητικών ωραρίων


Αποτελεί κοινό τόπο το γεγονός ότι καθημερινά η ΕΛΑΣ έχει να αντιμετωπίσει μια πλειάδα γεγονότων και έκτακτων κάποιες φορές. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αυτό είναι άλλοθι στο να εξαντλούνται καθημερινά οι συνάδελφοι μας. 

Ειδικές υπηρεσίες όπως η ΟΠΚΕ και οι Διμοιρίες στην Αχαΐα αντιμετωπίζουν σοβαρό θέμα ανανέωσης του προσωπικού αφού υπάρχει απροθυμία να πάει κάποιος λόγω των ωραρίων και των συνεχών αλλαγών στην υπηρεσία. Θα πρέπει τόσο η τοπική Ηγεσία όσο και η Φυσική μας να σκύψει στο πρόβλημα αυτό γιατί οι συνάδελφοι μας δεν είναι μηχανές παραγωγής έργου αλλά άνθρωποι με χίλια προβλήματα. 

Η Ελληνική Αστυνομία αν μέχρι σήμερα έχει καταξιωθεί ως μια από τις καλύτερες είναι λόγω του έμψυχου δυναμικού της γι'  αυτό θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα πριν ψάχνουμε με το κιάλι συναδέλφους να υπηρετούν σε μάχιμες υπηρεσίες. Θα πρέπει να αξιολογούνται οι καταστάσεις και όχι εξαιτίας φόβου να φτάνουμε να είναι οι αστυνομικοί όσοι και οι πολίτες σε γήπεδα και εκδηλώσεις.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια