Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μύλος με Πογιέτ στην Εθνική


Βόμβα από τον Γκουστάβο Πογέτ κατά την media day της Εθνικής Ελλάδας με τον ομοσπονδιακό από την Ουρουγουάη να δηλώνει στο τέλος των δηλώσεων του πως ο συνεργάτης του, Μαουρίσιο Ταρίκο, είναι απλήρωτος εδώ και οκτώ μήνες και για αυτό έλειπε από την προετοιμασία της Εθνικής ενόψει των αγώνων με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία.

“Ενημερώνω πως ο Μαουρίσιο Ταρίκο (σ.σ. ο βοηθός του Πογιέτ στην Εθνική” δεν είναι εδώ καθώς δεν έχει πληρωθεί από την Ομοσπονδία εδώ και οκτώ μήνες. Θέλουμε κάποιους κανόνες. Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Έχει να κάνει με τον σεβασμό. Δυστυχώς δεν θα υπολογίζουμε τον Ταρίκο αυτή την εβδομάδα” είπε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός στο περιθώριο σημερινών δηλώσεών του, με την απάντηση της ΕΠΟ να είναι άμεση!

“Ο Μαουρίσιο Ταρίκο δεν πληρώνεται γιατί υπάρχει ένα διαδικαστικό θέμα, αφού δεν έχει βγάλει ελληνικό ΑΦΜ. Ζητάει να πληρωθεί σε μία ξένη εταιρία και κάτι τέτοιο δεν γίνεται να συμβεί, διότι θα είναι σαν να κάνουμε ξέπλυμα “βρώμικου” χρήματος. Του ζητάμε επανειλημμένα να βγάλει ελληνικό ΑΦΜ και δεν το κάνει” ανέφερε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία!





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια