Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής συνέλαβαν τον Δράκο των Εξαρχείων


Στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα από τη Συρία καθώς το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε χτυπήσει με παρόμοιο τρόπο και στα τέλη Οκτωβρίου στη Γλυφάδα.

Είχε προσεγγίσει μία κοπέλα που καθόταν σε στάση λεωφορείου και επιχείρησε να την θωπεύσει, η κοπέλα έφυγε όμως εκείνος την ακολούθησε, της έβαλε το χέρι του στο στόμα και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις με την κοπέλα να αντιστέκεται. Παράλληλα περίοικοι τον είδαν και έβαλαν τις φωνές με αποτέλεσμα ο δράστης να το βάλει στα πόδια.

Τα πρόσφατα περιστατικά στα Εξάρχεια έβαλαν σε υποψίες τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής που άρχισαν να ψάχνουν στο κέντρο της Αθήνας και τον βρήκαν να περιφέρεται στην πλατεία Κάνιγγος, του πέρασαν χειροπέδες ενώ στη συνέχεια ταυτοποιήθηκε με τις προβλεπόμενες διαδικασίες ως ο δράστης της επίθεσης σε βάρος της κοπέλας στη Γλυφάδα αλλά και για επιθέσεις στα Εξάρχεια.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών που ανέλαβε την έρευνα για τις επιθέσεις στα Εξάρχεια και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης: Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο Δράκος των Εξαρχείων




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο "καημένος" ο λαθρομετανάστης τι έκανε δεν έκανε κάτι σοβαρό απλώς θέλει "εμπράκτως" να μας ευχαριστήσει για την φιλοξενία που του παρέχουμε ,"αυτόνωντας" τις γυναίκες μας και τις κόρες μας !!!! Τώρα η δικαιοσύνη της χώρας μας θα τον τιμωρήσει με τριετή αναστολή και αμέσως πίσω στο εξαρχιστάν για να συνεχίσει το μεγάλο πήδημα !!!!!