Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διακήρυξη ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια 100 υβριδικών αστυνομικών αυτοκινήτων


Σήμερα αναρτήθηκε η σχετική διακήρυξη του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα της ΕΛΑΣ

Τη διενέργεια ανοικτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού σε ευρώ, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής απόψεως προσφορά, βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας - τιμής, για την προμήθεια «εκατό (100) υβριδικών αστυνομικών αυτοκινήτων», όπως περιγράφονται ειδικότερα στην παράγραφο 1.3 «Συνοπτική Περιγραφή φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της Σύμβασης» και στο Παράρτημα Ι «Τεχνικές Προδιαγραφές – Απαιτήσεις» της παρούσας, μέσω της μέσω της Πράξης «Προμήθεια νέων σύγχρονων υβριδικών οχημάτων για τις ανάγκες της Ελληνικής Αστυνομίας» με Κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5217514 στο Υποπροʆγραμμα Α ᖹ «Ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας» του Τομεακού Προγράμματος Ανάπτυξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης για την προγραμματική περίοδο 2021-2025 και στον Άξονα Προτεραιότητας 2.1 

«Ενεργειακή Απόδοση», συνολικής προϋπολογισθείσας αξίας #3.999.999,44# ευρώ, συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων, δαπανών, Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης και Φ.Π.Α..

 Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΟΥΒΑΛΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
4 εκ ευρω για 100 αυτοκινητα...... δηλαδη 40.000 ανα αμαξι. Τι στο καλο θα παρουν λεξους ή βολβο ; Το κορολα υβδιδικο ζητημα να κανει 25 χιλιαδες ευρω σε τοσα κομματια και μαλιστα σε καλη εκδοση.