Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Kαλλίφυτος Δράμας: Απονεμήθηκε για πρώτη χρονιά το ''Βραβείο Γιώργος Καραϊβάζ'' - Το μήνυμα της οικογένειας


 Στο πλαίσιο εκδήλωσης βράβευσης μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έγινε χθες το βράδυ στο Κοινωφελές ίδρυμα - Πνευματικό κέντρο Αιμίλιος Θεοχάρης Καλαϊτζίδης στον τόπο καταγωγής του Γιώργου Καραϊβάζ, την Καλλίφυρο Δράμας η Στάθα Αλεξανδροπούλου - Καραϊβάζ απένειμε το ‘’Βραβείο Γιώργος Καραϊβάζ’’ στην μαθήτρια που αρίστευσε στις πανελλήνιες.

Το ειδικό αυτό βραβείο αποτιμάται και στο μεγαλύτερο ποσό το οποίο δίνεται από το Ίδρυμα σε όλους τους εισακτέους και είναι 1000 ευρώ. Η οικογένειά του Γιώργου Καραϊβάζ χαιρετίζει και νιώθει ιδιαίτερη συγκίνηση για την τιμή που γίνεται στη μνήμη του Γιώργου έχοντας αυτό ως επισφράγισμα όλης της εν ζωή ενασχόλησης και ιδιαίτερης αγάπης του Γιώργου με τα παιδιά και μετά τον πρόωρο και άδικο χαμό του με τη δημιουργία του πολυιατρείου του Χαμόγελου του Παιδιού στην Αγία Παρασκευή το οποίο πήρε σάρκα και οστά από την αγάπη του κόσμου και τις δωρεές στο όνομα του Γιώργου. Την παιδική χαρά στην Καλλίφυτο η οποία φέρει το όνομα Γιώργος Καραϊβάζ και τη δυνατότητα να βραβεύεται ένα παιδί το οποίο κοπίασε και κατάφερε να ξεκινήσει το όνειρό του. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι είχαμε άλλη μία δωρεά του Γιώργου για τα παιδιά της Καλλιφύτου τη δημιουργία ενός δωρεάν φροντιστηρίου μέσα στο Ίδρυμα Αιμίλιος – Θεοχάρης Κυριαζίδης όπου δεσμεύτηκαν αντιπρόσωποι του συλλόγου φροντιστών ότι θα το υλοποιήσουν μετά από δική μας παρότρυνση για τα παιδιά από την Καλλίφυτο.



 Έχουμε τον Γιώργο ακόμη και από εκεί ψηλά να φροντίζει και να αγαπά τα παιδιά.

Το Κοινωφελές ίδρυμα - Πνευματικό κέντρο Αιμίλιος Θεοχάρης Καλαϊτζίδης ιδρύθηκε το 2013 στην Καλλίφυτο Δράμας με σκοπό την πολιτιστική ανάπτυξη και τη βοήθεια στα παιδιά και στους νέους του χωριού και της Δράμας με επίκεντρο τα παιδιά της Καλλιφύτου.

Ο Αιμίλιος – Θεοχάρης Καλαϊτζίδης έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια και το νέο Δ.Σ. στο οποίο Πρόεδρος είναι ο Νίκος Κογιουμτσής Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, συντοπίτης και χρόνια φίλος του Γιώργου Καραϊβάζ αποφάσισε με αφετηρία το 2023 να θεσπίσει ένα ξεχωριστό βραβείο στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ που φέρει το όνομά του το οποίο δόθηκε και θα δίνεται κάθε χρόνο στον πρώτο των πρώτων του νομού Δράμας, δηλαδή σε μαθητή/μαθήτρια που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία στις Πανελλήνιες στο νομό.



 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια