Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Μετ’ εμποδίων η ενίσχυση της Τροχαίας για το Fly Over – Τι καταγγέλλει η ΕΑΥΘ




Προβλήματα έχουν προκύψει όσον αφορά την ενίσχυση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης με 100 αστυνομικούς, όπως ανακοινώθηκε το προηγούμενο διάστημα από τον πρωθυπουργός και από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, με στόχο την επίλυση του κυκλοφοριακού στη Θεσσαλονίκη, λόγω της προσεχούς έναρξης των εργασιών του Fly Over.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρή Τσαϊρίδη, μόνο οκτώ αστυνομικοί από την υπόλοιπη Ελλάδα μετακινήθηκαν στην Τροχαία Θεσσαλονίκης για να δώσουν λύσεις στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που θα δημιουργηθεί από το Fly Over. Επίσης, ο ίδιος σημείωσε ότι εκτός από τους οκτώ, έχουν απεμπλακεί μόλις τρία άτομα από τη φύλαξη των επισήμων, με αποτέλεσμα να εκδοθεί σήμερα διαταγή από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στην οποία καλεί 60 αστυνομικούς που υπηρετούν σε διάφορες Αστυνομικές Διευθύνσεις της Θεσσαλονίκης να ενισχύσουν το έργο της Τροχαίας.


Όπως θα δείτε από τα έγγραφα που έχει αναρτήσει ο κ. Τσαϊρίδης, σε περίπτωση που μέχρι αύριο, Τετάρτη (18/10) δεν καλυφθεί ο συγκεκριμένος αριθμός, θα χρειαστεί η κάθε Διεύθυνση να προτείνει έναν συγκεκριμένο αριθμό αστυνομικών.








Σύμφωνα με τη διαταγή ζητούνται επτά αστυνομικοί από τη Διεύθυνση Αστυνομίας, 13 από τη Διεύθυνση Ασφαλείας, επτά από την Άμεση Δράση, 13 από την Αστυνόμευση Κρατικού Αερολιμένα, 13 από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών και εφτά από τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων.

Διαβάστε παρακάτω την ανάρτηση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης:

«Θα ενισχυθεί η Τροχαία με 100 αστυνομικούς μας λέγανε.


Τότε είχαμε εκφράσει τον έντονο προβληματισμό μας για το πως θα προκύψει αυτός ο αριθμός.

Σήμερα βγήκε διαταγή σύμφωνα με την οποία 60 αστυνομικοί που υπηρετούν σε διάφορες υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης Θα ενισχύσουν την τροχαία Θεσσαλονίκης.

Δηλαδή άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

Ταυτόχρονα μόλις 8 αστυνομικοί από την υπόλοιπη Ελλάδα ενίσχυσαν την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και 3 από την απεμπλοκή τους από την φύλαξη επίσημων.

Με απλά μαθηματικά 60+8+3=71.

Δυστυχώς η πρώτη δικαίωση ήρθε.

Κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τι έρχεται και κάποιοι άλλοι προσπαθούν με τερτίπια να μας κοροϊδέψουν.

Εμάς τουλάχιστον δεν μπορούν.»








Πηγή: www.grtimes.gr













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια