Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε αναμένα κάρβουνα η αστυνομία στην Αττική - Απαγόρευση συναθροίσεων με εντολή ΓΑΔΑ


Η αστυνομία βρίσκεται σε ανάμενα κάρβουνα καθώς συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ένοπλη επίθεση με δύο νεκρούς έξω από γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Από την περασμένη Τετάρτη με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, Aστέριου Μαντζιώκα έχουν απαγορευθεί όλες οι συγκεντρώσεις από τις 6 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 6 το πρωί της Πέμπτης στο νομό Αττικής καθώς όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, λόγω πιθανής διάπραξης σοβαρών εγκλημάτων.

Υπάρχουν καλέσματα για συγκέντρωση από φασιστικές οργανώσεις και το μέτωπο νεολαίας της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Ηρακλείου 420 όπου έγινε το περιστατικό. Ενώ στις 16:00 αντιφασιστικές οργανώσεις καλούν σε συγκέντρωση στο ίδιο σημείο.

Αστυνομικές πηγές τονίζουν ότι δεν πρόκειται να επιτραπεί οποιαδήποτε συγκέντρωση και μάλιστα λένε ότι μπορούν να προχωρήσουν σε προσαγωγές και συλλήψεις.



H από 25/10 ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια