Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα Φιλαδέλφεια: Παραδόθηκε το πόρισμα του Επιτελάρχη για τις ευθύνες


Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης το πόρισμα του Επιτελάρχη Ελευθέριου Γκαρίλα για τις ευθύνες και για όσα δεν έγιναν στις 7 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ποινές που προτείνονται είναι από επίπληξη έως χρηματικά πρόστιμα.

Yπενθυμίζουμε ότι 12 Αξιωματικοί του Σώματος μετακινήθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας για τα λάθη και τις παραλείψεις που είχαν ως αποτέλεσμα να φτάσει ανενόχλητη από τα σύνορα με την Αλβανία έως και την Αθήνα η φάλαγγα των Κροατών χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Την ίδια στιγμή πηγές από το Αρχηγείο τονίζουν ότι αναφορικά με τα δημοσιεύματα για την ανεύρεση αίματος σε μαχαίρι που βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια πως αυτό έχει γίνει εδώ και αρκετές εβδομάδας όμως τόσο στο μαχαίρι όσο και σε άλλα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στην περιοχή δεν υπάρχουν dna και δακτυλικα αποτυπώματα κάποιων εκ των συλληφθέντων.


 



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επίπληξη μέχρι χρηματική ποινη προτείνει ο κ. Γκαριλας για τους Αξιωματικους που δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τη δολοφονία του Μιχάλη!!!!
Αν τολμάει να στείλει το πόρισμα στους γονείς του δολοφονημένου Μιχάλη. Απλώς κουκούλωμα για τις ευθύνες της Αστυνομιας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ουσιαστικά ο Επιτελαρχης εριξε στα μαλακά τους Αξιωματικους της Αστυνομίας. Πάλι καλά που δεν έριξε ευθύνες στο αδικοχαμένο Μιχάλη Κατσούρη. Τι δουλειά ειχε να πάει στο γήπεδο της ΑΕΚ;;;;