Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι επιτυχίες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων που προκαλούν προβληματισμό και δίνουν τροφή για σκέψη


Από τις αρχές Αυγούστου και μετά η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας έχει προχωρήσει σε μπαράζ συλλήψεων αστυνομικών που εμπλέκονται σε ναρκωτικά, εκβιασμούς, δωροληψίες κλπ.

Είναι γεγονός ότι οι Αδιάφθοροι παρουσιάζουν σημαντική πρόοδο ώστε να συλλαμβάνονται και να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη αστυνομικοί που φέρονται να έχουν εμπλοκή σε παράνομες υποθέσεις, όπως για παράδειγμα η σύλληψη που έγινε προφυλάκιση αξιωματικού - συνδικαλιστή στην Κρήτη πριν από τέσσερις εβδομάδες και προκάλεσε σάλο αλλά και η σύλληψη αστυνομικού (τις ίδιες ημέρες) που ενεπλάκη σε υπόθεση ναρκωτικών και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Τα δύο τελευταία παραδείγματα είναι η σύλληψη αξιωματικού σε νησί και η σύλληψη αστυνομικού που υπηρετεί στην Αττική για ναρκωτικά..

Από την άλλη όμως πρέπει να υπάρξει προβληματισμός γιατί επιβεβαιώνεται ότι δυστυχώς υπάρχει μία μικρή, μερίδα στελεχών της ΕΛΑΣ των οποίων οι δραστηριότητες δεν είναι υπηρεσιακές αλλά παράνομες αλλά και για τους λόγους που το κάνουν εκθέτοντας τους εαυτούς τους και το Σώμα που ορκίστηκαν να υπηρετούν.

 

Υ.Γ. Υπενθυμίζουμε και τις συλλήψεις αστυνομικών στη Μύκονο που έκαναν εξτραδάκια φυλώντας βίλα επιχειρηματία.



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνοι.

Ωστοσο πολλη δουλεια υπαρχει και στα επισημα, οπου οι Αστυνομικοι δουλευουν 3 φορες την εβδομαδα και ρεπαρουν 4 φορες την εβδομαδα.
Ολοι συνενοημενοι.

Με αυτη την καραμπινατη περιπτωση διαφθορας, θα ασχοληθουν επιτελους η οχι ;