Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε η Ένωση Λέσβου


Διαβάστε την ανακοίνωση

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λέσβου Βασίλειος Ροδόπουλος, εκπροσωπώντας το Δ.Σ., παρουσία του προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόρη Γερακαράκου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κ. Μάνο Λογοθέτη.

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, ενημερώσαμε τον κ. Γενικό για τη διαμορφωθείσα, ελέω μεταναστευτικού κατάσταση στη Λέσβο, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία μας για τις επιπτώσεις της στο ανθρώπινο δυναμικό της Δ.Α. Λέσβου. Επιπρόσθετα ενημερώσαμε τον κ. Γενικό για τα λοιπά προβλήματα που αντιμετωπίζει το αστυνομικό προσωπικό της Διευθύνσεώς μας, κυρίως εξαιτίας της υποστελέχωσης συγκεκριμένων Υπηρεσιών. Υποβάλλαμε τις προτάσεις μας ως Ένωση και ζητήσαμε ενίσχυση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δ.Α. Λέσβου, μέσω των συμπληρωματικών μεταθέσεων. Όπως αποδείχθηκε στο πρόσφατο παρελθόν, κατά τη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης που προκάλεσε η παραμονή χιλιάδων μεταναστών στο νησί της Λέσβου και ειδικότερα στην πόλη της Μυτιλήνης, απαιτούνται άρτια στελεχωμένες Αστυνομικές Υπηρεσίες για την όσο δυνατόν καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους πολίτες, δημιουργώντας έτσι το απαιτούμενο αίσθημα ασφαλείας στην τοπική κοινωνία.

Ο κ. Γενικός από την πλευρά του επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ανθρώπινο δυναμικό της Δ.Α. Λέσβου και μας διαβεβαίωσε πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση αυτών. Εξέφρασε δε την επιθυμία του για ουσιαστική και αγαστή συνεργασία.

     

                                                                         

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος

 

 

ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος

 

Ο Γεν. Γραμματέας

 

 

ΦΤΕΡΓΙΩΤΗΣ Αθανάσιος



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια