Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αποδεσμεύονται 2.500 αστυνομικοί - Μητσοτάκης: ''Ξεκινώ μειώνοντας στο μισό την προσωπική μου ασφάλεια''


Πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι 2.500 αστυνομικοί αποδεσμεύονται και επιστρέφουν στους δρόμους.

To απόσπασμα της ομιλίας του κυρίου Μητσοτάκη:

Και μιας και μιλάμε για αστυνόμευση, με εντολή μου στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη αποδεσμεύονται μέσα στον επόμενο μήνα 2.500 στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. από τη φύλαξη των δημοσίων προσώπων. Πρώτη η δική μου ασφάλεια μειώνεται στο μισό. Αυτό θα ισχύσει για Υπουργούς, βουλευτές, αξιωματούχους. Αυτοί οι αστυνομικοί πρέπει να είναι στο δρόμο, στα Αστυνομικά Τμήματα. Όσο για επιχειρηματίες και άλλους παράγοντες, λυπάμαι, στο εξής ας χρηματοδοτούν οι ίδιοι την προστασία τους.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το γνωστό ανέκδοτο αυτή τη φορα από τα πιο επίσημα χείλη του ίδιου του Πρωθυπουργού.
Κρίμα που δεν σας ενημέρωσαν για άλλη μια φορα οι Ανώτατοι πως δουλεύει το σύστημα…….. είναι αλάνθαστο!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλό ! Πολύ καλό ! Να σας πω τώρα εγώ ένα άλλο με τον Τοτό που μπορεί και να γίνει στην πραγματικότητα ; Το άρθρο δε νομίζω να το πιστεύουν όσοι δεν έχουν κομματικές παρωπίδες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενώ στην επαρχία βολεύονται στα υπασπιστηρια, Τουριστική αστυνομία άκουσον άκουσον... άλλος υπηρετεί εκεί 25 χρόνια!!! Και στο πεζοδρόμιο οι ίδιοι κ ίδιοι.... Μακάρι να δούμε αλλαγές αλλά δεν το πιστεύω. Αν δεν σπάσεις αυγά δεν γίνεται η ομελέτα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από ποσες κυβερνήσεις το έχουμε ακουσει αυτό;