Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

To ναρκωτικό των μοντέλων που εντοπίστηκε στην Μύκονο - Τί είναι η ροζ κοκαΐνη


Οι συσκευασίες με τη ροζ σκόνη κίνησαν την περιέργεια των αστυνομικών καθώς είναι από τις λίγες φορές που εντοπίζουν αυτή την ουσία στη χώρα μας.


Πρόκειται για το ναρκωτικό ροζ κοκαΐνη το oποίο είναι διαδεδομένο κυρίως στη δυτική Ευρώπη και στη Λατινική Αμερική όμως δεν τον συναντούν συχνά οι Έλληνες αστυνομικοί.

Όπως εξηγεί στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Γιάννης Κατσογιάννης, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών ''πρόκειται για τις περισσότερες φορές για μίγμα ναρκωτικών ουσιών. μπορεί να περιέχει μέσα κεταμίνη, mdma πρόκειται γο ecstasy, καφείνη αλλά και άλλες ουσίες όπως βενζοδιαζεπίνες, μεθαμφεταμίνες.''

Θεωρείται πολύ ισχυρό ναρκωτικό και στη Λατινική Αμερική είναι γνωστό ως το ναρκωτικό των μοντέλων.

Ωστόσο όπως σημειώνει ο κύριος Κατσογιάννης ''επειδή συνήθως είναι μίγματα ναρκωτικών ουσιών δεν μπορεί να προβλεφθεί η επικινδυνότητα της χρήσης αυτών των ουσιών σίγουρα όμως επιβραδύνουν δραστικά την αναπνοή και τον καρδιακό ρυθμό''

Όταν οι αστυνομικοί λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής έφτασαν στο πάρτι που έγινε στην πολυτελή βίλα στον Ορνό είδαν στην είσοδο μπράβους. Δίπλα από την πισίνα διασκέδαζαν σε ξέφρενους ρυθμούς περίπου 300 άτομα υπό τους ήχους δυνατής μουσικής.

Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που οι αστυνομικοί κάνουν έφοδο την ώρα ενός πάρτι. Οι διοργανωτές συνηθίζουν να κλείνουν ραντεβού με τους πελάτες μέσω Instagram όπου μάλιστα αναρτούν τις συντεταγμένες λίγες ώρες πριν ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί από την αστυνομία.

Στις αρχές Μάϊου οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο σε βίλα όπου γινόταν πάρτι. Συνέλαβαν 10 άτομα και βρήκαν ναρκωτικά.

Ενώ πριν από λ/ιγες ημέρες πήγαν να ελέγξουν ένα πάρτι και τους είπαν στην είσοδο ότι έπρεπε να πληρώσουν εισιτήριο για να μπουν. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν πλήρωσαν εισιτήριο και συνέλαβαν τη διογρανώτρια.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια