Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ευχαριστήρια επιστολή στο Σωματείο Ειδικών Φρουρών


Παραθέτουμε ανάρτηση από το facebook του Σωματείου Ειδικών Φρουρών

Σήμερα λάβαμε την παρακάτω επιστολή, με την οποία συμπολίτης μας εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στο συνάδελφο, Ε.Φ. ΚΑΤΣΙΑΔΑ Κωνσταντίνο, στους Ειδικούς Φρουρούς και την Ελληνική Αστυνομία. Εμείς με τη σειρά μας, επαινούμε τον συνάδελφό μας για το ήθος του και την αίσθηση του καθήκοντος, το οποίο τιμά και αντανακλά στο σύνολο των συναδέλφων που με αυταπάρνηση βρίσκονται καθημερινά στην Υπηρεσία του πολίτη. Συνάδελφε, συγχαρητήρια!!!
" Γειά σας,
Ονομάζομαι Χ****** Φ*******ς κ είμαι συνταξιούχος τραπεζικός. Το Σάββατο 19/8/23 παραθεριζα στην Αγία Άννα Ευβοίας κ μαζί μου είχα τσαντάκι με πορτοφόλι (είχε μέσα αρκετά χρήματα διότι δεν υπάρχουν τράπεζες σε ακτίνα πολλών χλμ) με αρκετές κάρτες.
Το τσαντάκι το ξέχασα στην παραλία κ ευτυχώς για καλή μου τύχη το βρήκε ο ειδικός φρουρός Κατσιαδας Κωνσταντίνος με α.μ 710115.
Μετά από δικές του προσωπικές κ πέραν των αρμοδιοτήτων του κινήσεις κατάφερε να βρει το τηλέφωνο μου κ να μου παραδώσει ασφαλές το τσαντάκι μου.
Σε μια περίοδο που όλοι ρίχνουν τα βάρη (μέχρι να έρθει η σειρά τους) στην Ελληνική Αστυνομία,αστυνομικοί-ειδικοί φρουροί του μεγέθους του κ.Κατσιαδα αποτελούν κόσμημα για την υπηρεσία τους κ όχι μόνο.
Πολλά πολλά ευχαριστώ στον ειδικό φρουρό αλλά κ στην Ελληνική Αστυνομια που έχει τέτοια παιδιά στις τάξεις της.
Με Εκτίμηση
Χ.Ι.Φ******ς
Τηλ.*********** "












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια