Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χανιά: Σε διαθεσιμότητα ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ και ο ειδικός φρουρός που κατηγορούνται για εκβιασμό



Παράλληλα σε βάρος τους διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.





Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αξιωματικός, που συνελήφθη την Κυριακή (27/8) στην Κρήτη κατηγορούμενος για εκβίαση, δωροληψία υπαλλήλου που αντίκειται στα καθήκοντά του και παράβαση καθήκοντος, καθώς και ο ειδικός φρουρός, που συνελήφθη για συνέργεια σε εκβίαση.

Παράλληλα σε βάρος τους διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Χανιά: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο αξιωματικός

Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο αστυνομικός που συνελήφθη και κατηγορείται για εκβιασμούς και απειλές.


Σύμφωνα με το zarpanews.gr ο 53χρονος αξιωματικός της Αστυνομίας, το απόγευμα της Τρίτης (29/8) επικαλέστηκε λόγους υγείας και λίγο αργότερα ολοκληρώθηκε η διακομιδή του από τα κρατητήρια στο νοσηλευτικό ίδρυμα συνοδεία αστυνομικών.



Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ υπεβλήθη σε ακτινογραφία θώρακος ενώ παραπέμφθηκε για ακτινογραφία και βιοχημικές εξετάσεις και θα κριθεί εάν χρειαστεί εισαγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι η απολογία του ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης (30/9). Ο Εισαγγελέας έχει ασκήσει στον Χανιώτη αστυνομικό τις κατηγορίες της εκβίασης σε βαθμό κακουργήματος και της δωροδοκίας.

Πηγή: www.thetoc.gr













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια