Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηλίας Βρέντας: Άξιοι πολλών συγχαρητηρίων είναι οι συνάδελφοι του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών


Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συγχαίρει τους αστυνομικούς του του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών για τη σύλληψη γυναίκας που έκανε κλοπές στο Ελ. Βενιζέλος και στη Μύκονο:

Άξιοι πολλών συγχαρητηρίων είναι οι συνάδελφοι του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών καθώς μετά από πληροφορίες που είχαν από τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου ότι το εν λόγω άτομο ταξιδεύει με προορισμό την Αθήνα, το εντόπισαν και το συνέλαβαν ενώ ταυτοποίησαν και άλλες κλοπές και απόπειρες κλοπών που είχε διαπράξει από κοινού με τον συνεργό γιο της στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος σε προγενέστερο χρονικό διάστημα. 

Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συναδέλφους της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών καθώς καταβάλουν τα μέγιστα έτσι ώστε να τονώνεται το αίσθημα ασφαλείας των επιβατών, των διερχόμενων αλλά και των εργαζόμενων στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος όπου η επιβατική κίνηση καθημερινά ξεπερνάει τους 100000 διερχόμενους με αυξητική πορεία στο επόμενο χρονικό διάστημα.


Η δράση της Καταλανής που ξάφριζε επιβάτες στο Ελευθέριος Βενιζέλος (ΒΙΝΤΕΟ)









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια