Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Οι εποχικοί Πυροσβέστες είναι ένα από τα κομμάτια μας είναι οι ήρωες του καλοκαιριού''


Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Bloko.gr


Κύριε Πρωθυπουργε και εσείς κύριοι Υπουργοί αυτής της χώρας μας που ονομάζεται Ελλάδα που κάθε χρόνο καίγεται όλο και περισσότερο ο φυσικός της πλούτος που είναι το οξυγόνο μας, και μαζί και περιουσίες συνανθρώπων μας που έχουν στήσει με αγώνα ζωής.

Για να σωθούν όλα αυτά παλεύουν κάποιοι που λέγονται πυροσβέστες πενταετείς- εποχικοί- μόνιμοι.Αυτος στην φωτογραφία ανήκει στην κατηγορία των εποχικών ο οποίος δουλεύει μόνο 6 μήνες τόν χρόνο για να σβήνει τις φωτιές του καλοκαιριού και μετά περιμένει πότε θα τον ξαναπάρουν στην Πυροσβεστική γιατί αγαπάει αυτό που κάνει και (εξάλλου φαίνεται στην φωτογραφία). Μέχρι λοιπόν να ξαναγίνει αυτό αυτοί οι άνθρωποι ψάχνουν για δουλειά γιατί οι περισσότεροι έχουν οικογένεια και παιδιά.Νομιζω ότι όλοι μας τιμούμε αυτούς τους ήρωες γιατί πραγματικά είναι ήρωες μέσα σε συνθήκες και θερμοκρασίες που δεν αντέχονται.

Οι εποχικοί Πυροσβέστες είναι ένα από τα κομμάτια μας είναι οι ήρωες του καλοκαιριού της Πυροσβεστικής και της πατρίδας μας και αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να έχουν αυτό που πραγματικά τους αξίζει. Συνεχώς δουλειά για να συνεχίσουν το έργο τους και την προσφορά τους στην πατρίδα και στους συνανθρώπους τους.Δωστε λύση τελικά σέ αυτούς τους ανθρώπους για να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν και αγαπούν .ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ ΑΞΊΖΕΙ 

Αυτή η φωτογραφία του εποχικού ήρωα πυροσβέστη ελπίζω να σας συγκινήσει και είναι σίγουρο κύριε Πρωθυπουργε και κύριοι Υπουργοί ότι θα προχωρήσετε στην μονιμοποίηση αυτών των ανθρώπων ως ένα δείγμα ευγνωμοσύνης στους ΗΡΩΕΣ μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια