Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καραμαλάκης και επισήμως στη μάχη για το δήμο Ηρακλείου


Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και πρώην αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μιχάλης Καραμαλάκης ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές, διεκδικώντας το Δήμο Ηρακλείου.

Ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ κ. Καραμαλάκης στη διάρκεια συνέντευξης τύπου ανακοίνωσε την εκλογική του κάθοδο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ζούμε σε ένα τόπο για τον οποίο μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και προσπαθούμε να τον διατηρήσουμε ζωντανό αυθεντικό και σύγχρονο. Απαντώντας σε σχέση με τη στήριξη του από κόμματα, τόνισε με νόημα «με ξέρετε και σας ξέρω είμαι με όλους τους δημότες δεν κοιτάζουμε τα κομματικά πιστεύω του καθενός είμαστε εδώ να ενώσουμε και να συνθέσουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης των δημοτών μας να κάνουμε μια πόλη καλύτερη σύγχρονη».

Όπως ίδιος απαντώντας σε ερώτηση σε σχέση με το αν είναι αρκετός ο χρόνος που απομένει για τη συγκρότηση του του ψηφοδελτίου του, απάντησε ότι «ο χρόνος θα δείξει ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά επειδή εργάζομαι πάρα πολλές ώρες επι πολλές δεκαετίες καθημερινά. Ξέρω τις δυνάμεις μου τις αντοχές μου και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ο χρόνος δεν θα αποτελέσει κανένα πρόβλημα τόσο στην κατάρτιση του συνδυασμού όσο και του προγράμματος όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους…».

Στη δήλωσή του ο κ. Καραμαλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά:

Αγαπητές Ηρακλειώτισσες και Ηρακλειώτες,

καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που βρίσκεστε σήμερα εδώ. Με τους περισσότερους, αν όχι με όλους, γνωριζόμαστε καθότι μας συνδέει εκτός από στενή φιλία και ένα κοινό χαρακτηριστικό, που δεν είναι άλλο από την αγάπη για την πόλη μας, για το Ηράκλειό μας.


Δραστηριοποιούμαστε, ζούμε και αντιμετωπίζουμε τις ίδιες αγωνίες καθημερινά σε έναν τόπο που είμαστε υποχρεωμένοι να τον διατηρήσουμε ζωντανό, αυθεντικό και σύγχρονο. Η περίοδος που διανύουμε επιβάλλει έναν ξεκάθαρο σχεδιασμό για τη διαμόρφωση συνθηκών για τις οποίες όλοι θα είμαστε περήφανοι. Δεν εξαιρείται κανείς απ’ αυτή την προσπάθεια που πρέπει άμεσα να ξεκινήσει.

Μία προσπάθεια με επίκεντρο τον σεβασμό στους μεγαλύτερους που έζησαν το Ηράκλειο μιας άλλης εποχής και τα όνειρα της νεότερης γενιάς για μία πόλη πρότυπο σε όλη την Ελλάδα. Τον τόπο μας τον έχουμε δανειστεί από τις προηγούμενες γενιές και οφείλουμε να τον παραδώσουμε καλύτερο. Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο του οράματος που σας προανέφερα είναι καθοριστικός.

Μία δημοτική αρχή που θα νοιάζεται καθημερινά για το πιο απλό αλλά και το πιο σύνθετο ζήτημα του δημότη της.

Έχω μάθει στη ζωή μου να βάζω στόχους, να εργάζομαι σκληρά και να τους πετυχαίνω. Βρίσκομαι εδώ σήμερα κοιτώντας σας στα μάτια για να σχεδιάσουμε και να οραματιστούμε την επόμενη ημέρα του δήμου Ηρακλείου. Η συγκυρία απαιτεί εγρήγορση, ετοιμότητα και ενότητα.

Έχω την τιμή να σας ανακοινώσω την υποψήφιότητα μου για το αξίωμα του Δημάρχου Ηρακλείου. Η απόφαση αυτή είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και συνειδητής επιλογής. Κοιτάζω στα μάτια την κάθε Ηρακλειώτισσα και τον κάθε Ηρακλειώτη και με συγκίνηση δηλώνω ότι είμαι παρών στην επόμενη ημέρα της αγαπημένης μας πόλης.
Πηγή: ekriti.gr
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια