Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Θα τα πούμε σύντομα στους δρόμους» κραυγάζουν οι νεοναζιστές Κασιδιαραίοι


Οσο κι αν προσπαθούν να παρουσιαστούν σαν… ήρεμη κοινοβουλευτική δύναμη, οι νεοναζιστές Κασιδιαραίοι έχουν κι ένα κοινό που πρέπει να ικανοποιήσουν. Είναι τα μέλη των ταγμάτων εφόδου που δεν μπορούν ν’ αρκεστούν στο ρόλο του ψηφοφόρου αλλά θέλουν «δράση». Εστω κι αν αυτή η δράση θα πρέπει να έχει τα χαρακτηριστικά της «κρυπτείας», προκειμένου ν’ αποφύγουν συλλήψεις και παραπομπές σε δίκες.

Σ’ αυτό το κοινό απευθύνεται το στέλεχος του νεοναζιστικού μορφώματος «Ελληνες» (υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης) και νυν στέλεχος του νεοναζιστικού μορφώματος «Σπαρτιάτες», Φώτης Κοσμίδης, απευθύνοντας μετεκλογικό μήνυμα που τους υπόσχεται ότι οι εκλογές τελείωσαν αλλά ο αγώνας συνεχίζεται και «θα τα πούμε σύντομα στους δρόμους». «Ηλία θυμήσου είμαστε μαζί σου» είναι το σύνθημα με το οποίο καταλήγει η ανάρτηση, που συνοδεύεται από ενθουσιώδη σχόλια άλλων νεοναζιστών, στα οποία υπάρχουν μόνο ο Κασιδιάρης και οι «Σπαρτιάτες» (Στίγκας; Ποιος είν’ αυτός;).

Ενας άλλος Κασιδιαραίος και «Σπαρτιάτης», ο υποψήφιος βουλευτής στην Αρτα Μιχάλης Σιόγκας, φιλοξενήθηκε προεκλογικά από το Αρτtv και δε δίστασε να πει ότι οι «Σπαρτιάτες» είναι η τελευταία εφεδρεία του Κασιδιάρη, επειδή αποκλείστηκε το μόρφωμά του! «Καθώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε συνεργασία με την εγκληματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ φτιάξαν αντισυνταγματικές τροπολογίες , τις οποίες μεθοδευμένα απαγορεύουν ένα καθόλου νόμιμο αστικό κόμμα, ερχόμαστε εμείς ως η τελευταία γραμμή της εφεδρείας, μπαίνουμε μπροστά στην μάχη, είμαστε οι Σπαρτιάτες ώστε να παλέψουμε υπέρ πίστεως και πατρίδος», λέει ο Σιόγκας με τα… υπέροχα ελληνικά του.

Δείτε κι άλλο ένα βίντεο με το οποίο ο Σιόγκας διαφήμιζε τους «Σπαρτιάτες» (πάντα με… άψογα ελληνικά):

Σε άλλο βίντεο ο Σιόγκας στήθηκε μπροστά από το μπατσομέγαρο της Αρτας και ανακοίνωσε ότι μόλις κατέθεσε μήνυση ενάντια στο ΔΣ του Τμήματος Μουσικών Σπουδών γιατί αποκαλούν τον ίδιο και τους «Σπαρτιάτες» ναζιστικό μόρφωμα. Οπως μας ενημέρωσε (διά της γραμματέως του) ο πρόεδρος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών και κοσμήτορας της Σχολής Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων, Θανάσης Τρικούπης, το Τμήμα δεν έχει ΔΣ αλλά Γενική Συνέλευση, η οποία δεν έβγαλε καμιά ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του Σιόγκα! Αναρτήσεις υπήρξαν από φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος, αλλά ο Σιόγκας, ακολουθώντας τα δόγματα του γκεμπελισμού, εμφανίστηκε να κάνει (και καλά) μήνυση σε ανύπαρκτο όργανο!

Ο Σιόγκας προβλήθηκε και από το πουλέν των Κασιδιαραίων στο youtube, τον Χατζηηρεμία. Κι αφού ξεδίπλωσε το… ταλέντο του (φύλακας σε πλοία και παραλίγο λιμενόμπατσος), μίλησε και για… Πολιτική Δικονομία και για τη… νομική παράνοια στη δίκη των νεοναζιστών της ΧΑ, για «πράγματα που δεν έχουν ξανασυμβεί σε κανένα σοβαρό κράτος δικαίου» (από το 4:40 μέχρι το 5:10).

Βλέπουμε, δηλαδή, πως καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο ο Κασιδιάρης έδωσε γραμμή στους δικούς του, που ήταν οι μόνοι που μιλούσαν στα social media (Στίγκας δεν υπήρχε), να δείχνουν με κάθε τρόπο ότι οι «Σπαρτιάτες» είναι δικό του μόρφωμα και ότι ο Στίγκας είναι ένας ανάξιος λόγου αχυράνθρωπος. Μέχρι και πανό με σχετικό περιεχόμενο σήκωναν οι Κασιδιαραίοι, με υπογραφή «Σπαρτιάτες». Και ο Στίγκας καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι δίπλα στο πανό.

Ακόμα και για οδηγίες συμπεριφοράς κατά την ψηφοφορία παρέπεμπαν στη δικηγόρο του Κασιδιάρη, Πανταζή. Η Στοΐδου που έκανε τη σχετική ανάρτηση είναι στέλεχος των νεοναζιστών Κασιδιαραίων και ήταν υποψήφια με το μόρφωμα «Ελληνες»:

Οι εκτός φυλακής λεγεωνάριοι έκαναν προεκλογική εκστρατεία με σημαία τους τον Κασιδιάρη (τον Στίγκα -επαναλαμβάνουμε- τον είχαν χεσμένο):

Στο τέλος, εμφανίστηκε ο ίδιος ο Κασιδιάρης σαν ο πραγματικός αρχηγός του μορφώματος:

Ας αφήσουν, λοιπόν, τους… «προβληματισμούς» και τα «ερωτήματα» οι δημοσιογράφοι των αστικών ΜΜΕ και διάφοροι άλλοι δημοσιολογούντες. Οι «Σπαρτιάτες» είναι οι νεοναζιστές Κασιδιαραίοι (ατόφιοι) και πλέον, αποθρασυμμένοι από την όντως εντυπωσιακή εκλογική επιτυχία τους, δίνουν και ραντεβού στους δρόμους. Εκεί που «θα ακονίζουν τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια», όπως έλεγε ο ξεπεσμένος φιρερίσκος Μιχαλολιάκος.

Φυσικά, τον πρώτο καιρό θα το παίζουν λούφα και παραλλαγή. Οχι μόνον ο «μπροστινός» Στίγκας αλλά και οι υπόλοιποι. Εδώ ο Μιχαλολιάκος δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποκηρύξει τα εγκλήματα που κατ’ εντολήν του εκτέλεσαν τα τάγματα εφόδου των λυσσασμένων υποτακτικών του. Αυτό είναι μέσα στη λογική των νεοναζιστών. Ομως η αγέλη θα βράζει και θα διψάει για αίμα. Και η ηγετική ομάδα θα πρέπει να τους δώσει τη δυνατότητα να εκτονωθούν χύνμοντας αίμα, γιατί ο εθνικοσοσιαλισμός δεν μπορεί να υπάρξει και να αναπτυχθεί χωρίς το έγκλημα.

Εκεί, στους δρόμους του αγώνα, οφείλουμε να τους αντιμετωπίσουμε.


Πηγή: eksegersi.grΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια